Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Luna plină în Capricorn, pe 20 iulie: cum ne afectează fenomenul?

Alexa Galgau

În noaptea dintre 19 și 20 iulie are loc un fenomen astrologic care ne va afecta mai mult sau mai puțin pe toți: luna plină în Capricorn. Energia zodiei Capricorn ne va influența profund și efectul va fi unul preponderent pozitiv. Această zodie de pământ este una extrem de ambițioasă, care acționează prompt și își atinge toate scopurile, aproape fără excepție. Însă nu trebuie să uităm că încă suntem în zodia Rac până pe 22 iulie, iar această combinație interesantă între zodia de pământ și zodia de apă este plină de contradicții care pe noi ne ajută să găsim un echilibru.

Află din rândurile următoare cum ne afectează luna plină în Capricorn!

Luna plină în Capricorn: cum ne influențează

În timpul lunii pline din iulie 2016, axa dintre zodia Rac și zodia Capricorn va fi mai accentuată, iar acest lucru ne afectează și pe noi, în principal într-un mod pozitiv: ne îndeamnă să cântărim situația și să ne dăm seama de distanța dintre ceea ce ne dorim și așteptările pe care le au ceilalți de la noi. În mod normal, suntem măcinați de acest ultimatum pe care ni-l dă viața: să facem ceea ce trebuie, în loc să face ceea ce ne dorim. De cele mai multe ori, trebuie să alegem între ceea ce râvnește inima și datoria pe care credem că o avem, ceea ce ne împiedică adesea să fim fericiți.

Însă luna plină în Capricorn vine cu o minunată oportunitate pentru noi: dacă ne analizăm situația mai atent, vom putea descoperi o cale de mijloc și vom găsi soluția pentru a ne face și datoria, ascultându-ne totodată și inima. Aceasta este puterea Capricornului îmbinată cu cea a Racului: primul face întotdeauna exact ceea ce își propune, are simțul datoriei și își atinge toate scopurile profesionale, iar al doilea își ascultă inima și o urmează fără ezitări, chiar dacă acest lucru îi aduce și multă suferință.

A doua zi după ce are loc luna plină în Capricorn, trebuie să ne punem următoarea întrebare: „Ce încearcă inima mea să îmi spună?” Deja știi care sunt datoriile tale și așteptările celorlalți, iar mâine va fi momentul ideal să îți dai seama ce ți-ai dori chiar TU. Apoi, datorită celor două semne, vei avea inspirația de a găsi drumul ideal. Nu ar trebui să fie nevoie să alegi între ceea ce spune inima și responsabilitate - deciziile extreme într-o direcție sau alta au la bază teama.

Polaritatea Rac-Capricorn ține de echilibrul dintre viața privată și cea profesională. Extrapolând, putem spune că ține inclusiv de echilibrul între iubirea necondiționată și cea condiționată. Racul ne împinge către tot ceea ce ține de viața de familie, de rădăcinile emoționale, iar Capricornul ne împinge către responsabilitățile noastre. Neglijarea oricăreia dintre aceste două aspecte ale vieții poate să ne afecteze mai mult decât ne imaginăm. Tocmai de aceea, trebuie să folosim luna plină în Capricorn pentru a găsi armonia și a ne exprima clar doleanțele.

Așadar, următoarele două săptămâni care vin după luna plină în Capricorn vor fi o bună ocazie să ne punem viața în ordine și să nu ne mai înclinăm prea mult într-o direcție sau alta, pentru că putem găsi echilibrul între dorințele inimii și datorie. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!