Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Maria Nila continuă campania de caritate Save the Rhino

Redactor Divahair.ro

Maria Nila demarează campania de caritate contruită în jurul sacoșei de hârtie naturală și vizează să crească conștientizarea pentru speciile de animale pe cale de dispariție. Maria Nila va dona costul fiecărei sacoșe care este distribuită pentru această cauză, iar anul acesta va sprijini The Perfect World Foundation pentru protejarea rinocerilor. În timpul campaniei Vegan Day organizată în Noiembrie 2019, Maria Nila a adunat mai mult de 50.000 Euro care au fost donați către The Perfect World Foundation pentru Rhino Sanctuary.

Ca un pas natural spre o lume mai prietenoasă, Maria Nila vrea să facă mai ușor pentru toată lumea să participe și să contribuie și a lansat prima campanie anuală cu aceste sacoșe din hârtie naturală. În primul an al acestei campanii, Maria Nila va susține munca The Perfect World Foundation în salvarea rinocerilor și mai precis pentru a sprijini munca pe care o fac împreună cu Care for Wild Rhino Sanctuary în Africa de Sud.

Pentru fiecare sacoșă din hârtie naturală care va ajunge la un consumator, Maria Nila va dona costul sacoșei către The Perfect World Foundation și proiectului Care for Wild Rhino Sanctuary. Scopul este de a dona cât mai mult posibil și de a se lucra activ pe tot parcursul anului pentru a evidenția acest proiect. Sacoșile din hârtie naturală sunt disponibile în magazinele profihairshop în toată țara, atunci când cumpărați produse Maria Nila.

The Perfect World Foundation este o organizație independentă nonprofit din Scandinavia, înființată în 2010 cu obiectivul de a crește gradul de conștientizare și finanțare a proiectelor privind conservarea animalelor și naturii din întreaga lume. Fundația urmărește să crească gradul conștientizării asupra naturii și animalelor în pericol, cum ar fi speciile pe cale de dispariție.
Maria Nila a văzut această amenințare cu care rinocerii se confruntă astăzi și consideră că toți avem responsabilitatea de a sprijini cauza conservării și conștientizării problemei. În Africa rinocerul negru de vest, împreună cu rinocerii albi nordici, au dispărut recent din sălbăticie. Ultimii trei rinoceri nordici albi rămași sunt păstrați sub pază strictă într-o rezervație din Kenya.

Pentru mai multe informații accesați: www.theperfectworld.com/en/savetherhino

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30945 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (7027 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4978 vizite)
  4. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (4006 vizite)
  5. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2249 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  4. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. Punctele cardinale: ce sunt și de ce sunt importante în zodiac (0 comentarii)
  2. 15 reguli care te ajută să ai o poză de profil ca la carte (0 comentarii)
  3. Piramida lui Maslow: ce înseamnă și cum te ajută în viața de zi cu zi (0 comentarii)
  4. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  5. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!