Mărțișoare și cadouri dulci în colecția Chocolissimo pentru luna femeilor

Mărțișoare și cadouri dulci în colecția Chocolissimo pentru luna femeilor

Redactor Divahair.ro

Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolată belgiană premium din România, a pregătit o colecție inedită de cadouri din ciocolată belgiană delicioasă, ideale pentru luna femeilor. Chocolissimo se remarcă nu numai prin calitatea deosebită și gustul intens, dar și prin modelele inedite de ciocolată de oferit în dar.

Colecția de primăvară propune combinații delicioase de figurine, telegrame din ciocolată, cutii de praline sau tablete de ciocolată pentru femeile importante din viața tuturor.

ciocolata pentru cadouri

Mărțișoare dulci

Chocolissimo întâmpină primăvara cu mărțișoare delicioase pentru persoanele dragi. Colecția include praline sub formă de flori drăgălașe sau pantofi cu toc, bomboane cu umpluturi savuroase de fructe proaspete, dar și  chocotelegrame cu diferite urări pentru un 1 Martie delicios. Colecția din acest an este extrem de variată, astfel încât orice pofticios poate face un cadou pe măsura preferințelor sale.

Cadouri pentru mama

Pentru a oferi un 8 Martie dulce și emoționant, Chocolissimo a creat printre cele mai surprinzătoare produse. De la litere de ciocolată cu diferite sortimente, praline cu umpluturi delicioase la ciocolată în forma de floare și produse cosmetice, cadoul pentru mama devine unul personal, emoționant și, mai ales, dulce.

Chocotelegrame cu urări de primăvară

Pe lângă aceste cadouri simbolice, Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Clientii pot transmite mesaje speciale din litere de ciocolată, cu semne de punctuație și imagini imprimate pe ciocolată.

Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativă cu simboluri de sezon si nu numai.

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strâns legată de pasiunea pentru ciocolată prin explorarea tradițiilor vechi de secole, de producție a ciocolatei veritabile belgiene. Colecțiile au la bază ciocolată belgiană premium, cele mai bune și aromate ingrediente naturale, dar și o deosebită atenție la detalii pentru crearea de produse din ciocolată remarcabile și memorabile.

Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat și pe piața din România , oferind peste 300 de tipuri de ciocolată, produsă manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Fiecare produs Chocolissimo este placere pură, servită cu emoții sincere și senzații puternice.

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună
Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.