Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Masajul erotic nu trebuie să mai stea sub semnul tabuului - detalii din spatele culiselor

Marţi, 20.08.2019

Masajul erotic este o practică e relaxare populară. Oamenii asociază acest domeniu de activitate, al saloanelor de masaj erotic, cu vulgaritatea - concept total greșit. Există și altă categorie de persoane ce consideră acest subiect unul tabu, de nediscutat. Odată pentru totdeauna trebuie să se facă lumina asupra acestui “caz”.  

Se ia ca reper al discuției un salon apreciat din București și anume salon masaj erotic – Artemis. Renumit pentru serviciile de calitate și seriozitatea colectivului, Artemis a câștigat admirația publicului de peste graniță. Are public interesat și solicitanți fideli atât din România, cât și din afară.

Beneficiile masajului propriu zis exprimate printr-o notă inegalabilă de erotism

Solicitanții sunt în număr mare. De ce? Pentru că au înțeles dublul rol al masajului erotic - efecte terapeutice deosebite, alaturi de un joc al seducției deosebit.

Maseuzele de la Artemis sunt foarte bine pregătite și cunosc pe deplin tainele unui masaj realizat așa cum trebuie. În aceeași ordine de idei, au grijă și de dorințele și plăcerile resimțite de beneficiari. Totul ține de ce vrea fiecare să înțeleagă prin erotic. Chiar dacă unii nu au curaj să apeleze la un astfel de serviciu, eroticul face parte din viața lor fie că vor, fie că nu.

Se pot amelioara și trata anumite dureri, iar în același timp plăcerile carnale nu sunt uitate. Astfel, cei ce au o fantezie sau o dorința neîmpărtășită o pot satisface în cadrul unei ședințe de masaj erotic.

Masajul erotic nu este o practică tolerate de lege?

O altă speculație a publicului ține de legalitatea acestui job. Este complet legal, iar maseuzele lucrează doar cu contract de muncă.

Totodată, având în vedere că Artemis este atât de popular în rândul bucureștenilor, este de la sine înțeles că totul se desfășoară legal. Cei care calcă pragul salonului își doresc mereu să revină.

Colectivul este unul amabil și își întâmpină de fiecare dată clienții cu amabilitate. Totodată, echipa Artemis deține și cunoștințe de limba engleză pentru a putea înțelege și oferi ulterior tot ce aceștia își doresc - servicii de calitate, transpuse în experiențe memorabile celor ce le trec pragul.

Masajul cu ulei de argan - altfel in cadrul unui salon de masaj erotic

Masajul erotic are la baza, bineînțeles, tainele și tehnicile masajului propriu zis. Specialitatea casei este masajul Artemis la acest salon din București. Se realizează cu ulei de argan - renumit pentru efectele uimitoare pe care le are asupra corpului. Acesta întinerește pielea, reduce cicatricile, coșurile și previne apariția vergeturilor.

Combinat cu o notă de erotism și senzualitate, devine cireașa de pe tort. Îndrăzneții pot solicita uleiul de argan indiferent de tipul de masaj erotic de la Artemis, contra cost. Senzația ulterioară de piele fină, plăcută la atingere și catifelată este incontestabilă.

Masajul cu ulei de argan îl poate realiza fiecare acasă, bineînțeles, dar nu este acelasi lucru ca cel realizat într-un astfel de cadru. La salon masaj erotic - Artemis masajul este realizat, în primul rând, cu profesionalism. În al doilea rând, nota de erotism este cireașa de pe tort - aceasta transformă masajul clasic în unul deosebit, aparte.

Comunicare sau doar joc al seducției?

Probabil mulți dintre cei interesați sunt mai pudici, mai timizi, nefamiliarizați cu o ședință de acest fel. Pentru ca totul să se desfășoare natural, între maseuze și ei trebuie să se creeze o legătură. Maseuzele de la Artemis sunt alese și pentru abilitățile aparte de comunicare, pentru modul în care scapă de inhibiții pe oricine.

Masajul erotic nu trebuie asociat doar cu ideea de nuditate desigur - acesta ține foarte mult de comunicare. Dacă beneficiarul nu scapă de frici, emoții, atmosfera incitantă dintre ei nu se poate crea.

Mai pe scurt, comunicarea este cheia și în cadrul saloanelor de masaj erotic. Accesând https://masajclub.ro/, se va înțelege cu exactitate în ce constă ședința de masaj erotic și totodată, cum poate fi ea personalizată. La Artemis nu este loc de emoții și frici, colectivul și-a propus să fie prietenul și consilierul benificiarilor - înainte de toate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!