Mironosița zodiacului

Victoria Dragan

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că astrele ne influențează personalitatea. Așa cum unele zodii sunt îndrăznețe, le place să fie populare și au o predispoziție spre a face păcate, la fel există semne care nu ar face rău nici măcar unei muște. Cele din urmă se simt mai bine dacă stau în umbră, iar atunci când cei din jur apelează la ajutorul lor, pun mereu binele pe primul plan. Vorbele lor sunt pline de smerenie și de înțelepciune, ceea ce le transformă în persoane pline de virtuți.

Află în ce semn al zodiacului se ascunde nativa considerată de către specialiștii în domeniu drept o mironosiță!

Nativa care poate „candida” pentru un post de călugăriță

Pudică, evlavioasă și supusă, mironosița zodiacului ar putea să „candideze” cu succes pentru un post de călugăriță. Ea este una dintre puținele femei modeste și pline de bună-cuviință, astfel că nu este de mirare de ce astrologii îi conferă titlul de „mironosița zodiacului”.

Nu mai prelungim suspansul, ci îți dezvăluim faptul că reprezentanta zodiei Taur este cea care dă dovadă de pioșenie în viața de zi cu zi. Ea este o fire cumpătată, cu picioarele pe pământ, care nu ar face niciodată rău celor din jurul ei. Nu îi place să se implice în conflicte și lasă mereu de la ea în relația cu cei din jur. Dă dovadă de supunere nu pentru că ar fi slabă de caracter, ci pentru că preferă să mențină armonia în jurul ei, în special atunci când vine vorba de familie.

Nu spune nimeni că această nativă nu are și ea lista ei de păcate, fapte pentru care va plăti mai devreme ori mai târziu, însă ea se căiește pentru ele. Mai mult decât atât, încearcă întotdeauna să își repare greșelile comise. Își acceptă umilă condiția, dar nu se lasă călcată în picioare, ci încearcă prin vorbe bune și pline de înțelepciune să câștige respectul celorlalți.

Mironosița zodiacului nu se implică niciodată în bârfe și planuri machiavelice, ci preferă să stea deoparte și chiar îi ocolește pe cei care sunt dornici să ducă un astfel de stil de viață. Mulți din jur nu cred în chipul ei nevinovat, ci consideră că se preface. Dar nimeni nu ar trebui să se îndoiască de firea acestei native. Ea este naturală, sinceră, fidelă și liniștită, astfel că nu ar putea să mimeze niciodată un caracter umil, pudic.

Cu siguranță, nativa zodiei Taur este una dintre acele femei pe care merită să le ai pe lângă tine. De la ea vei avea parte doar de vorbe pline de căldură și de adevăr, cuvinte din care vei avea ce să înveți în viață.

Află unde vei ajunge în funcție de zodie! În Rai ori în Iad?

Articolul urmator Solstițiu de vară 2022: când cade și ce însemnătate are?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.