Motive pentru care e bine să dansezi în lunile reci

Motive pentru care e bine să dansezi în lunile reci

Redactor Divahair.ro

Ne aflăm la sfârșitul lui noiembrie, iar perioada următoare va fi una foarte aglomerată, întrucât ne apropiem de finele anului. Toamna e cel mai solicitant anotimp, atât din punct de vedere al stresului, cât și al virozelor și al asteniei de sezon. În astfel de momente, este necesar să încercăm să păstrăm un ritm de viață echilibrat, astfel încât să nu ne devitalizăm prea ușor. Profesorii de la școala de dans Arthur Murray recomandă dansurile de societate și cursuri de dans pentru a reduce nivelul de surescitare din această perioadă.

oameni care invata sa danseze

Dansul, un remediu antistres excelent

Dansul este o modalitate foarte bună prin care putem ține sub control nivelul stresului cauzat de suprasolicitarea de la job, chiar și în perioadele cele mai complicate. Cu ajutorul lui, devenim mai relaxați, ieșim din rutină și începem să ne focusăm mai mult pe lucrurile pozitive din jurul nostru. În plus, prin intermediul dansului socializăm mai mult și, de ce nu, legăm chiar și noi prietenii. De asemenea, dansul în cuplu are efecte surprinzătoare pentru relația dintre parteneri.

oameni care danseaza

Condiția fizică este importantă, indiferent de vârstă

E bine să acordăm atenție exercițiilor fizice, la toate vârstele. Dacă ne antrenăm corespunzător organismul, acesta va deveni din ce în ce mai rezistent și ne va proteja împotriva diverselor afecțiuni de sănătate. Combinat cu o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine și minerale, dansul poate face minuni și în acest sens. Diversele stiluri de dans antrenează anumite părți ale corpului într-un mod mult mai plăcut decât sporturile.

Distracția trebuie să facă parte din viața fiecăruia

E important să ne facem timp și pentru distracție, deoarece și aceasta contribuie la sănătatea fizică și mentală. Prin dans ne putem distra și valorifica un hobby în același timp, la fel cum putem și să socializăm în pași de dans și să devenim centrul atenției la petreceri. La școala de dans Arthur Murray, accentul cade și pe aspectul socializării, care nu poate lipsi pentru ca procesul de învățare și formare să fie complet. Studenții leagă noi relații de prietenie între ei, dar și cu oameni din exterior, prin intermediul petrecerilor dansante periodice și al evenimentelor organizate în cadrul școlii.

tineri care danseaza

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Care anotimp ti se potriveste cel mai bine?
Incepe quiz
Care anotimp ti se potriveste cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.