Nu Skin

Noua gama Renault Megane a fost lansata oficial in Romania

Mihaela Dobre

Renault Romania a lansat oficial pentru presa din Romania noua gama Megane, in cadrul unui eveniment centrat pe ideea „Practical gets beautiful".

Prezentarea noilor modele a fost completata de lansarea proiectului Renault Store, un nou concept de showroom, mai modern si mai eficient. Cei peste 120 de invitati prezenti, jurnalisti si persoane publice, au fost placut impresionati de noul design, dar si de echiparea de top a masinilor, ce au fost prezentate intr-un cadru decontractat si neconventional.

Renault Megane

Familia Megane adopta noua identitate de marca Renault inaugurata de modelele Clio 4 si Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontala integreaza in mod natural si armonios sigla Renault supradimensionata, amplasata pe o suprafata glossy black, ce ofera modelelor un plus de dinamism si expresivitate.

" Renault s-a schimbat si continua sa evolueze. Povestea a inceput in 2009, odata cu definirea noii viziuni de marca, ce poarta semnatura « Drive the Change ». Una din axele principale ale acestei viziuni este noua strategie de design, al carei limbaj stilistic se articuleaza in jurul universului emotional: simplu si senzual. Acum, este randul Megane sa adopte noua identitate de design, ceea ce potenteaza capitalul de seductie a modelului. ", a declarat Thomas Dubruel,Director General Renault Commercial Roumanie.

Megane

Noul Renault Megane

Noua gama Megane se aliniaza coerent strategiei si viziunii de marca Renault, atat din punct de vedere al designului, cat si al echipamentelor pe care le propune clientilor. Confortul si siguranta noului Megane sunt asigurate prin tehnologii avansate, Renault R-Link si Visio System®. Ecranul tactil, oferit de Renault R-Link, este gazda unui sistem care integreaza toate functiile multimedia - sistem de navigatie, radio, telefonie si audio streaming. Un joystick, amplasat pe consola centrala vine sa completeze modurile de comanda ale sistemului.

Visio System® dispune de o serie de camere de luat vederi, amplasate strategic pentru a semnala obstacole prin declansarea unor semnale de atentionare in cazul depasirii marcajelor albe, iar farurile de intalnire sunt actionate automat pentru o participare optima la trafic. Pentru cei ce prefera un condus sportiv, noul Mégane R.S., dispune, in premiera pe piata, de functia R.S. Replay integrata in Renault R-Link, ce ofera posibilitatea vizualizarii si partajarii traiectoriei, dar si a senzatiilor traite la volan.

Renault Megane

Noile modele Megane propun doua versiuni de motorizari Energy, care au fost concepute acordand o atentie speciala consumului redus, emisiilor scazute de CO2 si nivelului de silentiozitate.

La capitolul motoare pe benzina, este de notat noul Energy TCe 130, care se remarca printr-un comportament suplu si reactiv, oferind o dinamica buna inca de la turatii joase. Consumul este redus cu 15% (mai mult de 1l/100km) fata de generatia anterioara, 1,4 TCe 130 CP.

In segmentul diesel, Megane propune eficientul Energy dCi 130, un grup motopropulsor rezultat din expertiza Renault in Formula 1, fiind unul dintre cele mai puternice motoare din categoria sa.

Este de remarcat supletea prin care urca facil in turatii pana la 4 500 rot/minut, dar si performantele superioare ce sunt insotite de un consum redus. Mai mult, noua gama Mégane ofera in premiera pentru noul TCe 130 cuplat cu transmisia automata EDC (Efficient Dual Clutch), care imbina confortul unei cutii de viteze automate cu reactivitatea si sobrietatea unei cutii de viteze mecanice. Schimbarea vitezelor se face automat, comanda fiind asigurata de un computer care selecteaza treapta potrivita. Pentru optimizarea randamentului si a consumului, Renault a ales o transmisie EDC cu dublu-ambreiaj „uscat", pentru un consum mixt de numai 5,6 l/ 100 km.

Lansarea noului Renault Megane

Preturile de lista pornesc de la 14.100 € TVA inclus, pentru versiunea Pro 1,6 110 CP si ajung la 21.500 € TVA inclus, pentru versiunea GT Line Energy 1,6 dCi 130 CP. Pentru clientii care vor achizitiona prin programul Rabla 2014, noul Megane are un pret de intrare de 10.150 € TVA inclus, pret calculat tinand cont de contravaloarea unui tichet Rabla in noul program si de avantajul comercial acordat de Renault clientilor ce vor opta pentru acest model*. Cea de a doua mare noutate anuntata in cadrul evenimentului Renault a fost si lansarea proiectului Renault Store. " Renault Store reprezinta un nou concept de showroom ce depaseste limitele unui simplu spatiu de vanzare a masinilor. 

Renault Store se identifica ca o solutie moderna si eficienta, care pune in valoare noua gama Renault si totodata raspunde nevoilor si cerintelor clientilor nostri". a afirmat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie Conceptul Renault Store propune o abordare personalizata si un parcurs intuitiv al clientului. Introducerea in universul Renault se realizeaza inca de la intrarea in showroom, prin prezentarea echipelor de vanzari. Pe masura ce avanseaza, clientii au contact direct cu modelele din gama Renault, expuse in cadrul unor zone tematice definitorii (Pasiune, Vehicule Electrice, Pro+) si valorizate de un decor si un mobilier modern. Barul de marca cu acces nelimitat la reteaua Wi-Fi este dotat cu tablete Ipad si completeaza eficient oferta comerciala, prin facilitarea accesului la infomatii despre produse. In plus, clientul isi poate defini vehiculul accesand configuratorul 3D, conectat la platforma online My Renault. Acesta ii va oferi o imagine fidela, in timp real, asupra tuturor modificarilor si optiunilor aduse modelului, atat la interior, cat si la exterior.

renault Megane argintiu

Nu in ultimul rand, consilierii Renault din service si asistentii de vanzari sunt disponibili pentru a oferi informatiile tehnice complete pe tot parcursul ciclului de achizitie si de intretinere a autovehiculelor Renault.

Renault Store debuteaza in Romania cu showroomul pilot Meridian Vest din Bucuresti, urmand ca expansiunea la nivelul intregii retelele de agenti autorizati Renault sa se realizeze gradual.

Mentionam ca oferta speciala este valabila doar sub rezerva si de la momentul aprobarii Renault Commercial Roumanie ca producator validat in cadrul noului program Rabla 2014. Noua gama Renault Megane poate fi descoperita online pe www.renault.ro , m.renault.ro precum si pe https://www.facebook.com/RenaultRomania.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!