Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Nuanțe pline de personalitate în noua colecție de la Floria.ro dedicată sărbătoriților de Sf. Alexandru

Eugenia Dinescu

Pentru acest an, designerii Floria.ro propun pentru colecția dedicată sărbătorii Sfântului Alexandru aranjamente florale în nuanțe puternice, pline de personalitate și vitalitate.

Buchetele de flori dedicate celor care își serbează onomastica pe 30 august abundă de flori superbe și proaspete precum, iriși, frezii, garoafe, trandafiri, mini gerbere, crizanteme și orhidee cymbidium. Alăturarea cromatică este una îndrăzneață, care emană optimism și naturalețe.

 Explozie de culoare și energie în noile buchete de Sf. Alexandru

Sărbătoarea Sfântului Alexandru încheie sezonul de vară, iar designerii Floria.ro recomandă să le fie oferite celor cărora își serbează onomastica, aranjamente florale pline de culoare, optimism, care să păstrează vie imaginea verii.

Toți cei care poartă numele de Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia și alte derivate se bucură de sărbătoarea onamasticii lor și de buchete de flori splendide care celebrează numele sfânt. Dacă luăm în considerare semnificația numelui, doamnele și domnișoarele care poartă numele Alexandra sunt persoane calde, iubitoare și grijulii, iar buchetele pe care le primesc trebuie să fie delicate, pline de energie pozitivă și optimism.

 Nuanțele corai, fuchsia și violet electric predomină colecția

Cele trei nuanțe predominante, corai, fuchsia și violet electric aduc aranjamentelor florale un impact vizual aparte, iar acestea sunt ideale pentru a fi oferite doamnelor și domnișoarelor. Buchetele de flori create de designerii Floria.ro emană un aer relaxat, prietenesc, plin de veselie și aduc zâmbetul pe buze destinatarelor chiar și în cele mai mohorâte zile.

Designerii Floria.ro păstrează eleganța specifică buchetelor și în noua colecție dedicată Sfântului Alexandru, adăugând tonuri ludice, gingașe și pline de delicatețe.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!