Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

O femeie puternică nu se răzbună pe cel care a rănit-o, ci lasă karma să-i facă treaba murdară

Vineri, 14.02.2020

Ideea de a te răzbuna pe cel care ți-a făcut rău poate părea seducătoare, dar realitatea este că nu îți aduce decât o satisfacție de scurtă durată. După o vreme, te vei simți trasă în jos de nevoia ta de răzbunare, adusă la nivelul celui care te-a rănit.

Cu alte cuvinte, cineva care nu a știut să te aprecieze nu merită să primească timpul și energia ta, nici măcar sub formă de răzbunare. 

O femeie puternică nu va investi timpul vieții sale în astfel de scopuri mărunte. Principiul ei de viață este că răzbunarea cea mai bună asupra celor care i-au făcut rău este capacitatea de a-și atinge potențialul și a trece peste despărțire fără să privească în urmă.

femeie soare

O femeie puternică își folosește energia pentru propria evoluție

A-ți investi întreaga energie în încercarea de a te răzbuna pe cel care te-a rănit înseamnă a rămâne blocată într-o obsesie, a nu putea să depășești suferința și să-ți găsești un scop mai important în viață. Astăzi, femeile sunt mai ambițioase decât oricând, de aceea răzbunarea pur și simplu nu li se mai potrivește.

O femeie puternică nu se agață de trecut, de cineva care nu merită iubirea ei. Atunci când un bărbat face o greșeală ireparabilă, femeia puternică închide ușa trecutului și nu se mai gândește la răzbunare. Ea folosește suferința ca pe o experiență, ca pe o lecție de viață care o ajută să nu mai cadă a doua oară în aceeași eroare.

Puterea înseamnă totodată și să poți acorda iertarea ta atunci când cineva regretă cu adevărat ceea ce ți-a făcut, dar și să recunoști când tu ai făcut o greșeală.

O femeie puternică știe că cel mai important lucru din lume este propria evoluție. De aceea nu risipește energie pe sentimente inutile, ca regretul sau dorința de răzbunare. Știe că o așteaptă un viitor mai bun și pornește neîntârziat în căutarea lui.

O femeie puternică are încredere în efectele karmice

Femeile puternice cred în „răsplata karmică” și sunt convinse că persoanele care le-au rănit vor plăti la un moment dat pentru păcatele lor. De aceea, nu au nevoie să acționeze ele și să piardă vremea cu răzbunarea.

karma

O femeie puternică poate păstra ranchiuna și resentimentele, dar nu le lasă să stea în calea împlinirii sale personale. Ea știe să-și controleze emoțiile și să-și restabilească echilibrul. În plus, își dă seama că viața este mult prea prețioasă ca s-o încarce de sentimente și acțiuni negative, precum ura sau răzbunarea.

De fapt, cea mai bună răzbunare este să fie fericită și să-i ignore pe cei care i-au făcut rău. Astfel, ei vor ajunge să fie respinși, părăsiți și răniți, pentru că există un echilibru al acțiunilor și reacțiunilor care trebuie restabilit.

Karma este un ciclu cosmic în care fiecare acțiune pe care o facem are roadele ei și determină o anumită reacțiune din partea Universului. Primești înapoi ceea ce le faci celor din jur.

O femeie puternică are încredere că în marele ciclu karmic fiecare va plăti pentru greșelile sale, mai devreme sau mai târziu. Nu are niciun rost să-ți murdărești sufletul cu răzbunare și ură, atunci când karma lucrează pentru tine.

Surse foto: Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (29106 vizite)
  2. 7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi (16693 vizite)
  3. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (15827 vizite)
  4. O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea (14399 vizite)
  5. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (10744 vizite)
  1. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (nota 4.8)
  2. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (nota 4.2)
  3. Lucian Mîndruță, mesaj emoționant către Patriarhul Daniel! Dacă îl ascultă, zeci de mii de vieți vor fi salvate! (nota 4.0)
  4. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (nota 3.7)
  5. 7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi (nota 3.7)
  1. Măsuri extreme în vremuri disperate: gestul neașteptat făcut de patronii unui magazin, după ce o femeie a tușit, în mod special, peste mâncare (0 comentarii)
  2. Stați în case! Închiderea zonelor roșii funcționează: niciun caz nou în Codogno, orășelul italian de unde s-a răspândit coronavirusul în Europa! (0 comentarii)
  3. Cât costă cel mai scump câine din lume și cum arată! (0 comentarii)
  4. Munca de acasă poate fi ușoară, chiar dacă ai copii! 5 sfaturi pentru a fi eficientă (0 comentarii)
  5. Sânge albastru: cine are această calitate și de ce (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!