O străbunică săracă crește singură 6 copii. Ce reacție sfâșietoare a avut când s-a trezit cu un ajutor nesperat la ușă

O străbunică săracă crește singură 6 copii. Ce reacție sfâșietoare a avut când s-a trezit cu un ajutor nesperat la ușă

Alida Enache

Miracolele de Crăciun există, fără doar și poate, ci nu doar în basme. Asta a învățat pe propria ei piele și Ella Setzelr, o văduvă foarte săracă, de 72 de ani care, înainte de sărbătoarea mult iubită, s-a trezit la ușa cu elfii lui Moș Crăciun, mai exact, cu FOX5 Surprise Squad.

Ella Setzelr nu a avut deloc o viață ușoară până în acel moment. Demeia locuia în Las Vegas alături de cei șase strănepoți ai săi, pe care doar ea îi îngrijea și îi susținea așa cum știa și putea mai bine. Deși era văduvă și avea multe alte griji, nu s-a gândit o secundă să-i lase baltă, fiind dispusă să lupte cu prețul vieții sale pentru a le oferi acestora cel mai bun trai posibil.

 Imagini cu Ella Setzelr în timp ce plângeSursa foto: Youtube

„Înseamnă atât de mult pentru mine, ei sunt inima mea, a trebuit să-i salvez.”, a declarat ea.

Străbunica le gătea în fiecare zi celor șase copii, făcea curățenie pentru ei, le era și mamă, le era și tată și încerca să îi pregătească pe fiecare în parte să devină adulți responsabili în viitor. Din păcate, venitul ei nu era nici pe departe suficient pentru a acoperi toate cheltuielile provenite din întreținea celor mici. Pe lângă plata chiriei, a mașinii, a utilităților și a facturilor, ea mai avea o grijă în plus pe cap: repararea unei țevi din casă care provocase o scurgere de apă și care costa 900 de dolari.

Din fericire pentru ea, îngerul său păzitor și cea mai bună prietenă, Alicestine Miller, o femeie din California, i-a aflat suferințele și a hotărât să-i facă o surpriză cu ocazia sărbătorilor pentru a-i ușura existența. Ea a contactat FOX5 Surprise Squad, un grup de tineri de la FOX TV, care oferă ajutor membrilor din comunitate. Aceasta a făcut publică povestea emoționantă a prietenei sale, iar cei de la FOX TV au hotărât să îi ofere o mână de ajutor și să aducă magia în casa Ellei Setzelr cu ocazia Crăciunului.

Imagine cu Ella Setzelr dând interviu pentru FOX 5Sursa foto: Youtube

Miracolul de Crăciun

Miracolul a avut loc în anul 2018, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Alicestine Miller, alături de membrii echipei de la FOX TV au apărut la ușa străbunicii, lăsând-o pe aceasta fără cuvinte. Inițial, ea nu știa ce se petrece și credea că prietena ei doar a venit să o salute alături de acel grup de tineri foarte drăguți. Foarte mare i-a fost mirarea atunci când a aflat că FOX5 Surprise Squad erau acolo pentru a-i repara gratuit țevile din casă alături de organizațiile Rebuilding Together Southern Nevada și Aqua Plumbing. Bineînțeles, fiind profund impresionată de gest, femeia a izbucnit în lacrimi. Pur și simplu nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Mai mult, ea nu avea nici cea mai mică idee că miracolele nu se opresc acolo.

În fața casei ei, se afla o limuzină care aștepta să le conducă pe aceasta și pe prietena ei la un centru spa pentru a se mai relaxa puțin și pentru a uita măcar timp de câteva ori de grijile de zi cu zi.

Imagine cu Ella Setzler mergând spre limuzinăSursa foto: Youtube

În timp ce cele doamne se destindeau, Echipa Surpriză a început să lucreze cu sârguință la casa străbunicii. I-au adus mobilier nou, au făcut curățenie și au decorat casa, creând o atmosferă festivă specifică de Crăciun. Nu au uitat nici de mult iubitul brad, pe care l-au împodobit frumos, iar sub el au împrăștiat cadouri pentru copiii din grija străbunicii. Mai mult, aceștia au pregătit și câte un voucher de 500 de dolari pentru fiecare strănepot în parte.

Imagine cu casa decorată și reamenjată a Ellei SetzlerSursa foto: Youtube

Atunci când s-au întors acasă, cele două doamne au rămas uimite, dar surprizele nu aveau să se oprească nici măcar atunci. Cei de la United Nissan au fost atât de impresionați de povestea de viață a Ellei Setzelr, încât s-au oferit să îi plătească acestei chiria pe un an de zile.

Odată ajunși acasă, cei șase strănepoți au fost de-a dreptul surprinși de minunățiile care se întâmplau în casa lor. Nu le venea să creadă ce văd în fața ochilor. Mulțumită celor de la FOX TV, aceștia au înțeles cu adevărat că miracolele de Crăciun chiar există, iar ei, în sfârșit, aveau parte de surpriza vieții lor.

„Nu este vorba despre cadouri. Este vorba despre a-ți iubi familia.”, a zis una dintre strănepoate.

Această poveste impresionantă ne dovedește încă o dată că magia chiar există printre noi. Bunătatea, blândețea și grija oamenilor au puterea extraordinară de a aduce un strop de fericire în viața celor bătuți de soartă. 

Citește și: Viața bate filmul! A primit scrisorile soțului din război după 76 de ani de când acesta le-a scris

Surse articol: Amomama, Thedailymagazines, Ustimetoday

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Legătura misterioasă dintre Arsenie Boca și Rasputin. Au trăit în vremuri și locuri diferite, dar au avut o mulțime de lucruri stranii în comun
Legătura misterioasă dintre Arsenie Boca și Rasputin. Au trăit în vremuri și locuri diferite, dar au avut o mulțime de lucruri stranii în comun
De ce esti singura?
Incepe quiz
De ce esti singura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.