Pedalăm cu stil: The Dandy Run, prima ediţie

Pedalăm cu stil: The Dandy Run, prima ediţie

Redactor Divahair.ro

S.T.U.P şi Stil Masculin vă invită să ne însoţiţi la prima ediţie The Dandy Run, sâmbătă, 21 mai 2016, începând cu orele 14:00, la Berăria H, deoarece vom pedala cu stil în centrul Bucureştiului în cele mai cool outfituri!

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicleta, dar atenţie… Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureştiului în cele mai prezentabile costume şi fuste de cycling şi pedalam printre atracţiile iconice ale capitalei.

Începând cu orele 14:00, ne vom întâlni în parcarea Berăriei H, unde îi vom aştepta pe toţi participanţii la paradă, timp de o oră, iar de la orele 15:00 vom începe să pedalăm spre centrul Bucureştiului cu atenţie, pe pista de biciclete.

Traseul este următorul: Berăria H – Şoseaua Kiseleff – Arcul De Triumf – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Naţional (aici vom opri 15-30 de minute pentru a face o serie de fotografii şi pentru câteva filmări). Apoi ne vom întoarce pe Calea Victoriei, iar la intersecţia cu Bulevadrul Dacia o vom lua la dreapta şi vom merge către Atelier Pinion, unde, începând cu orele 16:30, vom încheia plimbarea cu desfăşurarea unor evenimente artistice şi o mică petrecere.

Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Păsărin.

Se cere îmbrăcăminte adecvată. Costume din stofă, pantaloni trei sferturi, papioane şi berete, le încurajăm pe toate. Daţi tot ce aveţi mai bun pentru înaltele distincţii care vor fi acordate pentru „Cel mai bine îmbrăcat domn” cu premii din partea: Nirolf /Men'S Cave - Clothing Concept Store/Boggi Milano/SmilesBags/Beautik Haute Parfumerie/Beauty One/Wood Be Nice şi „Cea mai bine îmbrăcată doamnă”, cu premii din partea: SmilesBags/Beautik Haute Parfumerie/Beauty One/Wood Be Nice.

Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, cămăşi, fuste de cycling sau poate o capă sport, cravate sau eşarfe din mătase..

Ştergeţi-vă praful de pe velociped sau bicicletă cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai bună bicicletă vintage! Dacă bicicleta ta nu este tocmai una clasică, încearcă-ţi talentul la competiţia pentru cel mai original decorată bicicletă, cu premii din partea: Boggi Milano/SmilesBags.

Nu uitaţi de deosebitul premiu pentru „Cea mai bună mustaţă” şi „Cea mai frumoasă barbă’’ cu premii din partea: Dear Barber România/Boggi Milano/SmilesBags.

În cadrul evenimentului vom organiza o tombolă cu premii oferite de către partenerii noştri, printre care: Men'S Cave - Clothing Concept Store/Dear Barber România/Boggi Milano/SmilesBags.

Artele vizuale, după cum v-am obişnuit, sunt un must pentru evenimentele realizate de S.T.U.P., astfel că nici de această dată nu ne vom abate de la pattern, provocându-vă la o expoziţie de calibru semnată Sebastian Moise.

„Geometria sacră a ciclismului” - În fotografii se regăseşte obsesia mea pentru frumos şi forme, în acest caz geometria extrem de simplă a bicicletei. Bicicletele fotografiate sunt în mare parte creaţii proprii, dar şi biciclete surprinse în mediul urban.

Încercăm din răsputeri să alegem zile cu soare, dar vremea e mereu imprevizibilă. O umbrelă full size e dificil de purtat pe bicicletă, dar un trench sau o capă ți-ar putea fi de folos.

Seara va fi încheiată de BICA, cu fluiditatea beaturilor bootyandfunkybreaks, dar şi electro.

Urmăriţi pagina evenimentului de pe Facebook, pentru că se vor derula o serie de concursuri online, organizate de către o parte dintre parteneri: Boggi Milano.

Bicicleta a suferit aceeaşi transformare ca şi ceasul de mână. Ambele elemente sunt clasice şi au avut un scop utilitar care s-a transformat în ceva decorativ. În trecut, ceasul era folosit pentru a indica timpul, iar bicicleta era folosită pentru deplasarea între două puncte. În prezent, cele două sunt folosite mai mult pe post de accesorii.

Dacă îţi doreşti o bicicletă specială, o poţi personaliza în orice mod doreşti, deoarece posibilităţile sunt nenumărate. Ba chiar te poţi asorta din punct de vedere cromatic cu bicicleta ta şi îţi recomandăm să nu îţi impui limite. Experimentează!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.