Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Pentru toate femeile cu suflet sensibil: fiți mândre! Sunteți puternice!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Poate ți s-a spus uneori că ești mult prea sensibilă, că nu trebuie să te lași copleșită de emoții și să-ți arăți sentimentele. Oamenii te-au îndemnat să-ți pui o mască, să te ferești să pari vulnerabilă și să te arăți mereu încrezătoare în tine și imbatabilă. 

Ei bine, este vremea să vezi lucrurile în adevărata lor lumină: sensibilitatea nu este o slăbiciune, ci reprezintă una dintre cele mai puternice forțe, care face să se miște lumea.

A fi sensibil înseamnă a vedea aspectele profunde din relații, a fi empatic și a înțelege ce se întâmplă cu cei din jurul tău, a ști să oferi alinare și a te preocupa de lucrurile care contează cu adevărat. A fi sensibil înseamnă a înțelege cât de multă suferință este în lume, dar a fi capabil să-ți învingi temerile și să-i ajuți pe cei care îți cer sprijinul. A fi sensibil înseamnă, cel mai adesea, a fi bun și puternic deopotrivă. 

chip

De aceea, atunci când ți se spune că ești o persoană sensibilă, trebuie să fii mândră. Pentru că, dincolo de forța brută, a posesivității și competiției, există și această forță fluidă, care pătrunde toate lucrurile, a sensibilității și blândeții. 

O femeie sensibilă are mereu grijă de ceilalți

Ce ar face oamenii fără cineva care să le poarte de grijă, care să-i asculte și să se preocupe de sentimentele lor? O femeie sensibilă are puterea de a-i pune pe cei pe care îi iubește deasupra dorințelor sale, încercând din răsputeri să-i ferească de suferință. Atunci când vorbește, încearcă să exprime doar bunătate, să-și păstreze inima deschisă, să asculte cu atenție și să arate că îi pasă. 

O femeie sensibilă iubește din toată inima

O astfel de femeie nu-și ia precauții în dragoste, pentru că atunci când iubește o face cu tot sufletul. S-ar putea să fie rănită, dar bunătatea ei va rămâne neștirbită. De la cățeii abandonați până la străinii săraci, o femeie sensibilă poartă în inima sa toate ființele care au nevoie de iubire. Simte totul în pieptul ei, este mereu conștientă de suferințele altora și încearcă din răsputeri să le aline. 

O femeie sensibilă nu încetează să țină la cei care au rănit-o

Este o dovadă de putere să poți iubi în continuare persoanele care te-au rănit. Nu să fii dependent de ele, dar să le acorzi înțelegerea ta, să le răspunzi atunci când îți cer ajutorul, să le aduci speranță, chiar dacă tu ai inima frântă. O femeie sensibilă va încerca din răsputeri să-și salveze iubirea, se va lupta pentru dragostea ei, chiar și când totul pare pierdut. Va continua să dăruiască și să fie deschisă chiar și cu persoanele care au făcut-o să sufere, pentru că astfel este felul ei de a fi, diferit de al tuturor. 

fericire

O femeie sensibilă este cu adevărat puternică

Unii iau blândețea ei drept slăbiciune, iar bunătatea, drept vulnerabilitate. Dar acestea sunt adevăratele puteri cu care o femeie sensibilă poate înfrunta orice furtună. Datorită sufletului ei mare, poate cuprinde în sine și durerea celorlalți, iar puterea interioară o face să stea neclintită chiar și atunci când inima ei sângerează. O femeie sensibilă nu își pierde încrederea în oameni dacă a fost dezamăgită: continuă să se deschidă spre ceilalți, să fie tandră, să simtă, să iubească.

De aceea, fii mândră de sensibilitatea ta! Fii mândră de sufletul tău, de lecțiile pe care ți le-ai asumat, de faptul că ai puterea de a iubi și a ajuta într-o lume a amărăciunii și a urii. Celebrează-ți emoțiile, unicitatea, inima atotcuprinzătoare și neînfricată!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (9837 vizite)
  2. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (1462 vizite)
  3. Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste (1215 vizite)
  4. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (1019 vizite)
  5. Cum să alegi cadourile ideale pentru sărbători (987 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (nota 4.8)
  4. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (nota 4.3)
  5. Ce Sfântă muceniță sărbătorim pe 7 decembrie și cum să te rogi ei ca să te vindeci de boli grave (nota 4.3)
  1. Visurile Publicis Group pentru 2022: sa deschida o colivarie si asta nu este tot! (0 comentarii)
  2. 10 tehnici de prim-ajutor care fac mai mult rău decât bine (0 comentarii)
  3. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  4. Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel (0 comentarii)
  5. Lidia Fecioru ne învață cum să scăpăm de energiile negative cu ajutorul unui ou (0 comentarii)