Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Persoanele născute în a 14-a zi lunară sunt „alese” de Univers să ducă o misiune pe Pământ! Iată ce plan a fost făurit pentru ele!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Persoanele născute în a 14-a zi lunară sunt considerate „alese”. Încă din copilărie își dau seama de vocația lor în viață, găsesc singure calea corectă și încep să o urmeze devreme. Sunt persoane deosebite, intuitive, care au capacitatea de a anticipa viitorul și sunt înzestrate cu toate atuurile pentru a-și împlini visurile. Intențiile lor sunt foarte bine definite, iar voința și motivația sunt extrem de puternice, astfel încât își vor atinge întotdeauna scopurile. A 14-a zi lunară cade, în februarie 2020, în data de 6, și se calculează începând de la ultima Lună Nouă, în ordine crescătoare.

eroina

Aleșii născuți în ziua a 14-a sunt protejați de destin

Pentru născuți în cea de-a 14-a zi lunară, semnele pe care le primesc de la Univers sau de la soartă sunt foarte importante. Ei pot avea adesea vise profetice, care să îi orienteze pe calea pe care și-au ales-o.

Unul dintre marile lor atuuri este că sunt foarte flexibili și se adaptează în orice situație. Acest lucru este un dar din partea destinului, care îi pregătește adesea pentru lucruri mărețe. Astfel de oameni sunt potriviți în roluri importante, de maeștri, învățători, lideri spirituali, medici de renume.

Caracteristicile zilei a 14-a lunare

A 14-a zi lunară este o zi a celor chemați să îndeplinească o misiune pe Pământ. Simbolul acestei zile este o pipă sau un corn de vânătoare, ceea ce echivalează cu ideea de a fi chemat într-un anumit loc, de a primi anumite semne care te orientează pe calea ta. 

În această zi pot să apară viziuni stranii și vise prevestitoare. De asemenea, melancolia și tristețea pot atinge sufletele oamenilor. 

Însă cel mai important lucru este că cea de-a 14-a zi lunară este un creuzet pentru ideile noi și aspirațiile înflăcărate, o zi care permite evoluția spirituală și accesul la un nivel superior al existenței. 

Universul îi susține pe oamenii născuți în cea de-a 14-a zi lunară

Energia lunară este, de regulă, foarte puternică în cea de-a 14-a zi, iar oamenii nu sunt totdeauna pregătiți să primească o asemenea vibrație energetică. Numai cei născuți în această zi pot folosi pe deplin energiile cosmice, investindu-le în atingerea propriilor visuri.

Iată care este a 14-a zi lunară în fiecare lună a anului 2020: 7 ianuarie, 6 februarie, 7 martie, 5 aprilie, 5 mai, 4 iunie, 3 iulie, 2 august, 31 august, 30 septembrie, 29 octombrie, 27 noiembrie, 27 decembrie.

Persoanele născute în oricare dintre aceste zile vor avea un an plin de împliniri și ar fi bine să-și pună în mișcare toate resursele, pentru că destinul le-a pregătit lucruri miraculoase.

nori

Fie că își doresc să se afirme într-un anumit domeniu, mai ales științific sau spiritual, să ajungă artiști celebri sau să înființeze o mișcare socială, Universul îi susține pe oamenii născuți în cea de-a 14-a zi lunară. 

Dar ei înșiși trebuie să se remodeleze, pentru că au uneori tendința spre delăsare și amânarea lucrurilor, ceea ce le-ar putea aduce unele dezavantaje. 

Iată cum vor sta cu dragostea, banii, sănătatea și planurile în viață, persoanele născute în 6 februarie.

Dragoste și relații

Persoanele născute în a14-a zi lunară nu vor sta prea bine cu dragostea. Energia Lunii este mult prea puternică în această zi, iar nativii nu știu cum să-i facă față, mai ales că ei sunt distrași de îndeplinirea misiunii pe care Universul le-a conturat-o. Sfatul Universului pentru această zi este ca nativii să se bucure de toate energiile, chiar și dacă se simt apatici sau derutați, și să le folosească pentru ceea ce cred ei că este important în viața lor.

Bani și carieră

Pentru că energiile dragostei sunt legate, energiile carierei și banilor sunt dezlegate de către Univers. De aceea, persoanele născute în a 14-a zi lunară, adică pe 6 februarie, sunt foarte capabile să își ducă la capăt orice plan care le va dezvolta cariera, fie că este în slujba Binelui (medici, voluntari, clerici) sau în oricare alt domeniu. 

Sănătate

Persoanele născute în cea de-a 14-a zi lunară sunt ferite de probleme dacă aleg ca în această zi să urmeze un detox, atât fiziologic, cât și mental. Renunță la dulciuri, carbohidrați și alte alimente care te îngreunează, dar și la gândurile negre care te-ar putea guverna în această zi. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta