Piua, târgul de joacă altfel pentru copii și părinți

Marţi, 20.09.2016
de Andreea Marinescu

Pe oriunde mergem, descoperim lucruri care ne fac să ne aducem aminte de copilul din noi, să ne simțim din nou ca și cum lumea este a noastră. Momentele din cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, când jucam rațele și vânătorii, hoții și vardiștii, șotronul, elastciul, pot fi rememorate în cadrul unui eveniment ce va avea loc la finalul acestei săptămâni. Este vorba despre Piua, un târg alternativ dedicat atât copiilor, cât și părinților, desfășurat între24-25 Septembrie, în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureștiului, Impact Hub Unirii.

Ediția de toamnă Piua, organizat de breslo.ro, este un târg care iese din tipare, adunând sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

 “Piua e cadoul nostru pentru copii și părinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi învață să trăiască frumos și liber, cu iubire, toleranță și curiozitate pentru tot ce îi înconjoară”, ne asigură organizatorii.

Așadar, pentru copiii mari și mici amatori de o porție de distracție de calitate, weekendul la târgul Piua este ceea ce caută. Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea, capacitatea de învăța și să-și satisfacă dorința de cunoaștere prin ateliere de muzică, limbi străine, cursuri de prim-ajutor. Va fi un melanj ideal între joacă știință și artă. La atelierul de muzică, micii rockeri pot face și percuție la atelierul ”Jocuri de Tobe”. Cine vrea să descopere veleitățile de traducător, își poate aduce copilul la cursurile de engleză, cu Helen Doron. De aici mai au de învățat chiar și părinții.

Iar joaca nu se termină aici! Vor mai fi programare și roboței cu ITStep Junior Computer Academy, broderie pe mobilier, cu Metal Creativ , distracție la libe, cu jucării de închiriat de la Evertoys , creativitate și educație non-formală cu Centrul Alfred Adler și multe alte activități al căror program complet se regăsește pe pagina de Facebook a evenimentului.

Târgul Piua, care va avea loc între 24-25 septembrie, are în spate proiecte deștepte și design românesc, special concepute pentru copii. Au pus umărul pentru a le realiza artiști, designeri și ingineri -  părinți la rândul lor, care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. În acest demers mai sunt implicate organizații internaționale, ale căror eforturi au influențat deja milioane de copii, proiecte STEM și instituții ale căror cercetări au revoluționat sistemul de învățământ. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie să o afli.

În pauzele pe care le iau de la joacă, părinții se pot răsfăța la un brunch, cu muzică bună și cafea, în timp ce micuții lor învață prin joc. Pentru că echilibrul părinților, ca propriile plăceri și dorințe, e la fel de important precum cel al copilului. Atmosfera Piua ne ajută să ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Marțipan Creativ și un Smuti Sloop pentru înviorare.

Va fi, deci, un weekend de ținut minte, între 24-25 septembrie, la Impact Hub București, un loc de distracție pentru toată familia, unde intrarea este gratuită.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!