Playlistul perfect pentru productivitate maximă

Playlistul perfect pentru productivitate maximă

Redactor Divahair.ro

Poate că de multe ori aveai un lucru important de făcut și voiai să asculți ceva pe fundal, dar nu știai ce. Un podcast te distrage, un audiobook la fel, iar muzica ta preferată te face să te ridici și să dansezi, nicidecum să lucrezi concentrată. Fundalul sonor perfect pentru a fi productiv diferă de la persoană la persoană, însă nu o singură dată muzica clasică s-a dovedit a fi un aliat de încredere în a induce relaxare, a destresa și a ajuta la maximum de concentrare. Iar cu noile FreeBuds 5 experiența e la cu totul alt nivel!

De ce Vivaldi și de ce căști cu active noise cancellation

Rezultatele unui studiu publicat în Frontiers in Human Neuroscience în 2019 sub titlul „Efectul Muzicii Clasice în Concentrare și Performanța Cognitivă la Adulți Tineri” arată efectele benefice ale muzicii clasice în completarea unor taskuri cognitive. Studiul a targetat un grup de 30 de tineri și a analizat impactul pe care îl are muzica clasică în performanțele lor. Tinerilor li s-a dat să rezolve un task care necesita concentrare ascultând muzică clasică sau un zgomot generic de fundal. Rezultatul? Cei care au ascultat muzică clasică s-au concentrat mult mai ușor și au terminat taskul mai rapid spre deosebire de cei care au ascultat zgomotul generic, ceea ce sugerează că muzica clasică poate îmbunătăți activitatea cognitivă prin inducerea unei stări de relaxare și reducere a stresului, ceea ce favorizează un nivel ridicat de concentrare.

Dar este oare suficient doar să îți alegi cu sârguință playlistul pentru birou? Melomanii ar spune că nu, iar noi suntem de acord cu ei.

Experiența ascultării unei frumoase simfonii de Vivaldi presupune mai mult decât simpla apăsare a butonului de play. Căștile potrivite au un aport semnificativ în calitatea sunetului, cu funcții ca active noise cancellation, care accentuează muzica pe care alegi să o asculți, diferențiind-o de zgomotul de fundal, driver dinamic ultra mag cu un bas buternic sau egalizator care se adaptează pe o frecvență ultra wide, căștile momentului sunt gândite special să îți ofere un sunet impecabil și o experiență pe care să îți dorești să o repeți. Poate te întrebi care sunt căștile momentului? FreeBuds 5, cele mai noi căști HUAWEI, le au pe toate și încă ceva în plus – un design deosebit, confortabil, inspirat din picăturile de apă care le poziționează la granița dintre gadget necesar și bijuterie. Dublu motive să le porți!

Baterie care durează pentru taskurile care nu se mai termină

Lăsând la o parte sunetul impresionant și aspectul elegant, FreeBuds 5 stau bine și la aspectul practicabilitate, care ne interesează poate cel mai mult. Bateria rezistă până la 30 de ore atunci când căștile se reîncarcă în cutie, și până la 5 ore în afara cutiei, având funcția de supercharge care încarcă căștile pentru până la 2 ore în doar 5 minute! Mai adăugăm și faptul că sunt rezistente la apă și se pot conecta atât la iOS, cât și la Android, și credem că ți-am găsit gadgetul perfect pentru a fi folosit oricând ai nevoie de un sunet care să te liniștească și să te ajute să fii cea mai productivă variantă a ta!

Muzica clasică, ambientală sau electronică îmbunătățește capacitatea de concentrare datorită lipsei versurilor, aspectul care distrage cel mai des. Imersându-te în atmosfera ei, nici nu o să observi când muzica pe care o asculți va deveni fundalul sonor care te ajută să fii productivă și să te concentrezi într-o zi stresantă la lucru, iar în noile bijuterii de la HUAWEI, FreeBuds 5, playlistul tău bine studiat sună mai bine ca oricând! Nu mai ezita și modernizează-ți cutiuța clasică de bijuterii -  descoperă noile FreeBuds 5 acum pe HUAWEI Store!

Articolul urmator
„Șoaptele morții” de Costin Neață: autorul român revine pe piață cu o nouă serie incendiară, Viv’Infernum
„Șoaptele morții” de Costin Neață:  autorul român revine pe piață cu o nouă serie incendiară, Viv’Infernum
Ce fel de barbat ar putea sa te completeze perfect?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ar putea sa te completeze perfect?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.