Prezentare din avion pe pista Aeroportului Sibiu

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput ieri la Sibiu cu patru prezentari individuale indelung aplaudate de publicul prezent la festival.

Prima prezentare a zilei a avut loc in Feeric Venue/ Redal Expo, o prezentare extrem de duioasa si sensibila. 12 modele aflate in scaune rulante au defilat pe pasarela alaturi de 12 personalitati din lumea modei printre care Anama Fereirra presedintele celei mai mari agentii de modele din Argentina, Sonia Rondini, jurnalist de moda din Roma, Myra Postolache, reprezentant FTL Moda New York, Catalina Magee, editor in chief Trend Prive Magazine, vedeta Dana Savuica, vicepresedinta Feeric Fashion Days, Landiana Cerciu si fashion bloggerii Ioana Grama, Carmen Negoita, Ioana Chisiu, Sandra Bendre si Andreea Codrea. Evenimentul este un concept al Asociatiei Open Your Heart si a fost prezentat de vedeta Cosmina Pasarin.


Atipic Beauty

„M-am simtit foarte bine, publicul a fost foarte deschis si sper ca a inteles mesajul transmis de noi. Imi doresc ca toate persoanele cu dizabilitati din Romania sa fie privite ca niste persoane normale, sa nu mai fie izolati sau discriminati cum se intampla acum si sa avem o tara accesibila pentru persoanele in scaune rulante. Anul acesta am participat la Fashion Week New York iar atmosfera de aici mi s-a parut foarte apropiata de cea de acolo", spune Magda Coman, presedintele Asociatiei Open Your Heart. 

Feeric Fashion Days a continuat apoi cu prezentarea Concepto, in curtea interioara a Muzeului de Istorie - Casa Altemberger. O colectie de toamna iarna, plina de culoare si de exuberanta, pusa in valoare de decorul magnific al muzeului. „Am avut un boom de culoare in aceasta colectie. Ne-am simtit excelent, am avut un coregraf foarte, foarte bun, prezentarea a iesit minunat", spun Ada si Ane Feher, cele doua creatoare din spatele brandului Concepto. Coregrafia prezentarii a fost realizata de Pablo Patane, unul dintre cei mai renumiti directori artistici de la marile saptamani ale modei.

Somptuoasele scari ale Palatului de Vara al Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig au purtat spre incantarea publicului colectia celor doi designeri argentinieni, Diego de Biase si Eduardo Perez, care au creat brandul Sarah Jessy Jones. In lumina apusului, culorile diafane asternute de cei doi designeri pe aceasta colectie remarcabila au fost de-a dreptul impresionante.


Sarah Jessy Jones

Prima zi a festivalului Feeric Fashion Days la Sibiu s-a incheiat in Feeric Venue, unde Andra Handaric a prezentat o colectie mixta, impresionanta atat prin faptul ca punerea in scena cat si prin detalii. Toate piesele colectiei sunt negre iar prezentarea s-a derulat in sunet de toaca.


Andra Handaric

Cea de-a doua zi a Feeric Fashion Days la Sibiu a inceput la ora 11 la Aeroportul Sibiu. Colectia pregatita de brandul sibian A for A include piese ale brandurilor Parlor, Nisa, Murmur si multe altele iar prezentarea va avea loc intr-un avion al companiei Blue Air si pe pista Aeroportului International Sibiu. „Inca de la inceputul operarii pe Aeroportul International Sibiu, compania Blue Air a sprijinit prin actiunile sale promovarea orasului iar in paginile revistei de bord a companiei si-au spus povestea oameni talentati din zona. Feeric Fashion Days reprezinta pentru noi un alt proiect care ne permite sa fim mai aproape de sibieni iar brandurile romanesti prezente ne-au convins sa ne alaturam acestui eveniment", spun reprezentantii companiei Blue Air. A doua prezentare a zilei a avut loc la ora 19:00, in curtea Colegiului Samuel von Brukenthal din Piata Huet, unde Bianca Popp prezinta o noua colectie impresionanta, la porticul Bisericii Evanghelice si in preajma statuii Teutsch. Seara de miercuri se incheie in Feeric Venue, cu patru prezentari realizate de Mihher, Go-Style, Spencer si Lise Charmel - prezentare de lenjerie. Iar la finalul serii, Dan Apetrei a fost la pupitrul afterparty-ul celei de-a doua zi de festival.

Feeric Fashion Days a avut loc intre 7 si 12 iulie, la Sibiu. Evenimentul a fost organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri principali: Boromir, Kessler, Redal Expo, Mecatronics, Peroni, Wella, Paese

Articolul urmator Cine este părintele Necula? Tot ce nu s-a spus până acum despre el

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.