Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 6 iulie

Redactor Divahair.ro

2 iunie 2013 a fost declarata "Ziua Nationala Skirtbike" sau "Ziua Biciclistelor", cand peste 2000 de femei au pedalat simultan in 10 orase din Romania, in ciuda vremii ploioase din toata tara. Povestea continua si in acest an, astfel ca pe 6 iulie, in Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Deva si Iasi va avea loc promenada biciclistelor, o plimbare adresata tuturor femeilor pentru care bicicleta reprezinta un mijloc de transport alternativ, o expresie a frumusetii si a libertatii de miscare.

Skirtbike

www.skirtbike.ro si Roaba de Cultura te invita la SkirtBike Bucuresti, la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr 60), incepand cu ora 15. Defilarea se va face la ora 16 pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Piata Universitatii-Piata Romana-Piata Victoriei-Bd. Aviatorilor-Parcul Herastrau-Roaba de Cultura (intrarea Pescarus), iar provocarea organizatorilor este ca participantele sa printeze si sa lipeasca de bicicleta un mesaj care sa le incurajeze si inspire pe femeile care n-au descoperit inca frumusetea mersului pe doua roti, cum ar fi: "Pedalez pentru un Bucuresti mai putin poluat", "Pedalez din drag de bicicleta", "Pedalez pentru un Bucuresti optimist" si lista poate continua.

Evenimentul se va incheia la Roaba de Cultura, unde organizatorii au pregatit cateva surprize, candy bar, tombole si concursuri cu premii oferite de sponsori, cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicleta la Atelierul de handmade, unde peste 15 artisti si-au anuntat prezenta, dans si multa multa distractie! Drag de Om te invita dupa defilare la un atelier de art terapie special creat pentru bicicliste, iar cu scop caritabil, Limonada lui Iulian va racori participantele la promenada, banii urmand a fi donati Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie. N-ai bicicleta inca si doresti sa participi la SkirtBike? 70 de biciclete I'Velo & StudentObike vor putea fi inchiriate gratuit pe parcursul evenimentului si daca esti printre norocoase, ai sansa sa pleci pe una din bicicletele oferite de La vita e velo si NESCAFE 3in1.

Organizatorii te asteapta la SkirtBike pentru a demonstra ca pedalatul nu trebuie sa fie doar un sport, ci si o modalitate chic de deplasare urbana. Detalii pe www.skirtbike.ro.

Articolul urmator Fazele Lunii în 2022: Când avem parte de ”Superluni” și cum ne afectează?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.