Nu Skin

#provocarea UNTEATRU: vino la cel puțin un spectacol de teatru

DivaHair

„Sunt spectacole care îți schimbă percepția asupra lumii. Sunt spectacole care te modifică molecular. Sunt spectacole care te transformă într-un prieten devotat al teatrului pentru tot restul vieții. Ale noastre nu știm cum sunt, știm doar că bucură și te apropie de tine pe nesimțite. Știm că la noi teatrul e cald și tandru, ca o promisiune în care te încrezi cu totul”, spun Andreea și Andrei Grosu, regizori și fondatori UNTEATRU.

Stagiunea UNTEATRU a început. Și, ca orice nou început, vine cu o promisiune-provocare pentru iubitorii de teatru, dar și pentru cei care timpul pare a nu le permite două ore de emoție la teatru: #provocarea UNTEATRU - Vino la cel puțin un spectacol de teatru!

 

Câteva dintre spectacolele UNTEATRU care îți promit o călătorie aventuroasă în această stagiune sunt:

„Vandalul”, de Hamish Linklater - premieră după prima reprezentație din cadrul evenimentului Zilele UNTEATRU, în prezența autorului (actorul și dramaturgul american Hamish Linklater). O iubire dincolo de legile firii, în regia Andreei Vulpe, cu Mihaela Trofimov, Ionuț Vișan și Liviu Pintileasa.

„Veghe”, de Morris Panych - o scrisoare deschisă despre prietenie, în regia lui Dan Lăcătușu, cu Liana Mărgineanu și Richard Bovnoczki.

„Blackbird”, de David Harrower - o poveste de dragoste ca nicio altă poveste de dragoste, în regia lui Andrei și a Andreei Grosu, cu maestrul Constantin Cojocaru și Florina Gleznea.

„Hamlet”, după William Shakespeare - un spectacol de Alina Berzunteanu, Richard Bovnoczki și Peter Kerek. Un Hamlet recitit, proaspăt, curajos, un Hamlet despre oameni.

„Ce zile frumoase”, de Samuel Beckett - ultima oră și jumătate din viața lor, un spectacol de Sânziana Stoican, cu Sabrina Iaschevici și Ionuț Vișan. 

 

Pe 21 octombrie, UNTEATRU aduce o avanpremieră surpriză. UNTEATRU invită spectatorii să accepte provocarea și să se lase surprinși și emoționați, acesta fiind rolul primordial al teatrului și, îndeosebi, al nostru.

UNTEATRU a intrat în anul 6 de când funcționează ca vitrină în care produsul cultural devine exponat pentru spectatorul vizitator. 

Pe lângă spectacolele de teatru din stagiune, UNTEATRU este scenă deschisă pentru trupe românești și artiști ce își doresc să performeze în fața publicului. 

Astfel, spațiul barului UNTEATRU devine loc de concerte, programul acestei luni cuprinzând nume precum: Ada Milea, Dorina Chiriac cu Apolodor, Maria Răducanu (în două recitaluri, unul dintre ele fiind alături de Maxim Belciug), Alex Ștefănescu cu „Ziua Necunoștinței”, concert acustic Otherside și, în încheierea lunii, The Amsterdams. 

 

Detalii despre toate spectacolele, concerte și bilete online găsiți aici: http://unteatru.ro/bilete

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul este vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!