Adevarata Stare de Bine

Răsfăț și cadouri pentru doamne și domnișoare, la Militari Shopping, toată luna martie

Joi, 02.03.2017
de Divahair

Luna martie este una specială pentru vizitatoarele Militari Shopping: în prima săptămâna doamnele și domnișoarele sunt invitate la răsfăț în grădină din galeria centrului comercial, apoi pot participă la o tombolă adresată în exclusivitate sexului frumos, cu premii pe măsură. În plus, printr-o donație modica,  toți vizitatorii centrului pot contribui la prevenirea și combaterea violenței împotrivă femeilor,
susținând activitatea Centrului FILIA.

În perioadă 1-8 martie, își deschide porțile “Grădina cu răsfăț”, un spațiu de relaxare în care doamnele și domnișoarele se vor bucura de servicii gratuite de make-up, manichiură, coafor, precum și cocktail-uri din partea casei.

Accesul în Grădină se realizează în fiecare zi, în intervalul 12:00-20:00, în bază unei invitații ce poate fi obținută de la standul info al galeriei prin achiziționarea unui card Militari Shopping.Cardul este o modalitate eleganță de a oferi un cadou la alegerea destinatarului, putând fi utilizat în toate magazinele din Militari Shopping, pentru orice cumpărături. Cardul este susținut de Mastercard și nu presupune nicio taxa ori preluarea de informații personale.

Astfel, în luna martie, domnii sunt invitați să ofere femeilor din viață lor cadoul ideal: un card de cumpărături Militari Shopping ce vine la pachet cu invitația în “Gradina cu rasfat” și șansa de a câștiga peste 50 de premii la tombolă.

În intervalul 8-31 martie toți vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia să participe la o tombolă specială. Extragerea din 1 aprilie le poate aduce norocoșilor câștigători premii din partea partenerilor, precum și marele premiu dedicat în exclusivitate femeilor: o zi de răsfăț alături de 2 prietene, la cel mai mare spa din România, servicii all inclusive și tratament VIP.

Tot în această perioadă, vizitatorii Militari Shopping sunt invitați să susțină prin donații campania caritabilă de protecție a femeilor. Vor primi în schimb calendarul realizat în colaborare cu fotograful Cristian Sutu, Photo Union, prezentând 12 vedete din România și mesajul lor pentru femei.

Calendarul “Portret de femeie” face parte din campania de sprijinire a Centrului FILIA, care își dedică activitatea prevenirii și combaterii
violenței împotrivă femeilor. Astfel, fondurile strânse în urmă vânzării calendarelor vor fi utilizate pentru susținerea victimelor violenței
domestice din țara, prin diverse acțiuni: emiterea certificatelor medico-legale, transport, consiliere și reprezentare în instanță, așa cum poți afla și de pe pagina de Facebook a Militari Shopping.

Despre Militari Shopping

Centrul comercial Militari Shopping, situat în sectorul 6 al capitalei, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial în anul 2009, fiind gândit că un spațiu perfect pentru shopping în familie, adaptat nevoilor și preferințelor românilor. În scurt timp a devenit un centru de interes pentru clienții din întrega capitală, dar și din localitățile din vestul Bucureștiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafața închiriabilă de 56.625 mp, de 2.500 locuri de parcare, peste 60 de
magazine și restaurante și oferă clienților WiFi gratuit. Militari Shopping a fost dezvoltat și se află în proprietatea companiei Atrium European Real Estate Limited, listată la bursele din Viena și Amsterdam, al cărei acționar majoritar este grupul de investitori israelieni Gazit Globe.

Atrium deține 82 de proprietăți imobiliare de retail din Europa Centrală și de Est, cu o suprafața totală închiriabila de 1,2 milioane de mp și o valoare totală pe piață de aproximativ 2,7 miliarde de Euro. La finele anului 2016, mixul de chiriași din Militari Shopping cuprindea cei mai importanți operatori de retail prezenți în România, printre care: Auchan, Decathlon, H&M, Praktiker, C&A, Reserved, Koton, World Class, LC Waikiki, Orsay, Humanic, Deichmann, Takko, Bebe Supermarket, Maxi Pet, Hervis, Jysk, KFC Drive Thru etc. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!