Se cauta cel mai talentat student!

Laura Chivu

Sa fii student este un lucru minunat: inca ai reduceri la diverse servicii si facilitati, inca poti folosi scuza educatiei pentru orice activitate pe care lenea te impiedica sa o faci, inca poti sa mai atarni la parinti sub pretextul unei constiinciozitati de facultate si, sa nu uitam, esti in centrul atentiei. Oamenii pregatesc evenimente doar pentru tine, te cauta, te vor, te premiaza.

Acum e randul tau sa demonstrezi ca te pricepi la a fi student si sa agati diploma Studentul Anului la loc de cinste. Si daca o simpla titulatura de genul nu-ti gadila orgoliul, sa lucram putin la partea materiala: concursul Studentul Anului se premiaza cu sume fabuloase, locul I- 2000 de euro, locurile II si III- 500 de euro.

 

Inainte sa te apuci de discursul tip Oscar in care sa multumesti cerului, lui Dumnezeu, parintilor si profesorilor pentru trofeul primit, hai sa te inscrii in concurs.

Data limita de inscriere este 11 aprilie. Pana atunci, descarci formularul de inscriere de la sectia la care esti atotcunoscator (IT, Jurnalism si Comunicare, Economie, Arhitectura) si te apuci sa rezolvi cu indemnarea-ti caracteristica proba de concurs.

Fiecare specializare cu proba ei:

la proba Jurnalism- redactarea unui Cod de Conduita al Jurnalistului din domeniul social;
la proba IT- o aplicatie Windows, multi-user, de stocare/gestiune online a datelor la nivel de fisier;
la proba Economie- eseuri despre competitia dintre banci si despre privatizarea unor companii din Romania;
la proba Arhitectura- dezvoltarea unui proiect pentru un centru de invatare.

Poti participa la concurs daca ai pana in 27 de ani si esti inscris la o facultate din tara sau din strainatate, la zi (buget sau taxa).

Desfasurare concurs
:   
*  12 - 19 aprilie: analizarea lucrarilor si selectarea primelor 7 clasate.
*  20 - 25 aprilie: prezentarea lucrarilor selectionate la cererea juriului.

 

Si ca sa fii sigur ca iti vei primi trofeul in vazul lumii si ca titulatura ta va fi pe buzele tuturor (deja iti imaginezi cum susotesc toti: "Uite-l pe Studentul Anului"), pe 29 aprilie, daca esti printre primii 3 clasati, vei fi invitat la Gala de decernare a premiilor

Toate detaliile despre inscriere, regulament si desfasurare concurs le gasesti pe site-ul proiectului: www.studentulanului.ro

 Alte subiecte care te-ar putea interesa:

Cadourile de iepuras se gasesc la Magic Night Shopping Party 

O viata sexuala mai buna? Citeste Kama Sutra si Sex ca la carte!

Traieste experienta 3D cu Alice in Wonderland! 

Subiecte de pe forum:

Filme

Modalitati de relaxare

Portia de ras

 

Articolul urmator Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.