Secretele vedetelor au fost dezvăluite de bodyguarzi!

Secretele vedetelor au fost dezvăluite de bodyguarzi!

Redactor Andreea Baluteanu

Te întrebi ce se ascunde în spatele faţadei perfecte a vedetelor de la Hollywood? Figurile celebre de peste Ocean arată perfect în reviste, în videoclipuri sau în filme şi par să ducă o viaţă fără pată!

Pregăteşte-te să fii şocată de secretele intime ale vedetelor tale preferate, dezvăluite de bodyguarzi!

Bodyguarzii se destăinuie: 11 secrete ale vedetelor, deconspirate

Le protejează de mulţimile de fani dezlănţuiţi sau de armatele de hateri invidioşi şi sunt lângă ele 24 de ore din 24. Bodyguarzii au acces la secretele ascunse ale vedetelor şi, chiar dacă în majoritatea cazurilor le păstrează tainele cu sfinţenie, sunt momente (norocoase pentru noi, muritorii de rând) în care decid să facă lumină în viaţa „capetelor regale de la Hollywood”.

Angelina Jolie este implacabilă. Mariajul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a fost supus controversei încă de la început, iar surse interne au „răsuflat” mereu secrete ale celor două vedete. Bodyguarzii confirmă că Angie nu şi-a pierdut spiritul războinic şi că excesele de gelozie şi certurile încă sunt o constantă a vieţii de familie a celebrului cuplu, deşi personalitatea ei focoasă s-a lăsat îmblânzită după venirea pe lume a primei sale fiice, Shiloh. Mai mult decât atât, la începutul relaţiei, frumoasa brunetă îl speria chiar şi Brad, obişnuind să arunce cu cuţite în perete de fiecare dată când Jennifer Aniston îl căuta pe acesta.

Un membru din stafful actriţei a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că starul iubitor de opere de caritate este implacabilă cu propriii ei angajaţi şi nu ezită să îi concedieze, nefiind impresionată nici de rugăminţi, nici de lacrimi fierbinţi. Să fie oare adevărat?

Britney Spears trăieşte din plin. Deşi, în ultima perioadă, ex-prinţesa pop pare că s-a cuminţit, fostul ei bodyguard, Tsour Lee Adato, citat de radaronline.com, mărturisea că vedeta nu avea nicio problemă cu nuditatea în preajma sa şi că avansurile erau la ordinea zilei. Confirmarea faptului că Britney îşi ţine cu greu libidoul sub control în preajma angajaţilor vine şi din partea lui Tony Barretto, care considera că nuditatea şi consumul de droguri, proliferate de divă, erau un pericol şi pentru copiii săi! Sperăm că timpurile întunecate au apus pentru Britney şi că noua sa siluetă fit înseamnă că aceste secrete ale vedetei sunt istorie!

Lindsay Lohan ducea o viaţă periculoasă. Când te numeri printre cele mai promiţătoare staruri-copii, dar tranziţia spre un actor matur de succes nu mai este atât de uşoară, eşti supusă unei presiuni imense. Cel puţin aşa încercăm să justificăm secretele vedetei din înduioşătorul „Capcană pentru părinţi”. Lindsay Lohan are doar 29 de ani, dar pare că a trăit zece vieţi până acum, având parte de experienţe multiple, nu neapărat pozitive! Lee Weaver, bodyguardul lui LiLo, stătea cu sufletul la gură, de teamă că actriţa, care consuma droguri şi bea frecvent, se va sinucide în timpul serviciului său. Bineînţeles, afirmaţiile sale au fost vehement contestate de noul staff al vedetei.

Miley Cyrus nu a semănat niciodată cu Hannah Montana. Da, ştim că fostul star Disney a renunţat la faţada inocentă şi că adoră să şocheze, dar ne plăcea să credem că măcar în perioada în care filma pentru „Hannah Montana” era o adolescentă dulce şi inocentă. Secretele vedetei au fost dezvăluite de un fost bodyguard, care a povestit, sub protecţia anonimatului, că Miley se distra la petreceri nebune în spatele uşilor închise şi că se lăsa surprinsă în instantanee fierbinţi alături de prietenele sale, care i-ar fi putut distruge cariera de vedetă Disney!

Paris Hilton, suspectă de cleptomanie. Trebuie să fie dificil să fii moştenitoarea unei averi imense: unde mai e provocarea? Paris Hilton a reuşit să descopere modalitatea prin care să adauge „scântei” existenţei sale: însuşindu-şi obiectele celorlalţi. Un fost bodyguard a deconspirat unul dintre cele mai şocante secrete ale vedetei: înainte să devină celebră, Paris obişnuia să adune tot ce putea de la petrecerile pe care le frecventa, cerându-i bărbatului care o păzea să o ajute să ascundă „noile posesiuni”.

Jennifer Aniston, deloc pudică. Cea mai frumoasă femeie din lume este conştientă de atuurile sale, pe care nu ezită să şi le expună mândră, ori de câte ori are ocazia. Un fost angajat al serviciului ei de securitate povestea că interpreta lui Rachel din „Friends” era aproape întotdeauna îmbrăcată sumar, dar că nu l-a făcut niciodată să se simtă prost din această cauză.

Julia Roberts, o activistă eco care nu are probleme cu igiena. Julia Roberts a admis deja că nu foloseşte deodorant, aşa că secretele vedetei, dezvăluite de un expert în securitate care a lucrat pentru ea, nu ne mai miră. „Frumuşica” protejează natura prin orice mijloace şi nu risipeşte apa pentru duşurile zilnice! Mai mult, se pare că atitudinea ei este împărtăşită şi de soţul ei, Danny Molder, cei doi fiind echivalentul cuplului grunge&hippie din cetatea glamour a Hollywoodului.

Johnny Depp, obsedat să ducă o viaţă normală. Răzvrătit, rebel, seducător - sunt numai câteva dintre cuvintele cu care am putea să îl descriem pe actorul care a fost numit imaginea parfumului Sauvage de la Dior. Depp nu a fost niciodată un star tipic, dar, înainte de despărţirea de Vanessa Paradis, se pare că dragostea sa pentru intimitate atinsese paroxismul: actorul era obsedat de sistemele de securitate şi nu ieşea nici măcar să îşi ia haine, cerând gărzilor sale de corp să îi aducă ţinute dinainte selectate, pe care să le probeze acasă.

Despre casa regală, numai de bine. Cu totul altfel stau lucrurile în cazul secretelor „vedetelor” din Casa Regală Britanică. Nu ştim dacă Ducesa de Cambridge, Prinţul Harry şi William sunt chiar fermecători sau bodyguarzii lor se tem să declanşeze o revoltă dezvăluind aspecte compromiţătoare, pentru că au numai vorbe de bine la adresa lor! William este un filantrop convins, care se sfieşte să îşi asume public meritele, aşa că obişnuieşte să îşi pună o perucă şi să activeze ca voluntar la cantinele pentru săraci, spune o sursă citată de revista OK!. Katte Middleton şi-a recuperat silueta după naştere alergând după copiii ei, dar a luat şi câteva lecţii de dans la bară în secret, fiind încântată atât de calitatea exerciţiilor, dar şi de sporul de sex-appeal pe care i l-au oferit. Prinţul Harry îşi hrăneşte latură rebelă cu... tatuaje temporare aplicate pe posterior, dat fiind faptul că îi este interzis să se „însemneze” definitiv!

Tu ce părere ai despre secretele vedetelor, dezvăluite de bodyguarzi?

Surse foto: Splashnews.com

Articolul urmator
„Iubita îmblânzitorului de cai” de Ioana Trif: condimentează zilele cețoase de toamnă cu un fantasy captivant
„Iubita îmblânzitorului de cai” de Ioana Trif: condimentează zilele cețoase de toamnă cu un fantasy captivant
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.