Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta

Ramona Jurubita

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat alăturarea de cifre 2022 și a explicat punctual ce schimbări va aduce acest an în viețile noastre. Conform spuselor specialistului, se pare că urmează o serie de evenimente neprevăzute, mai ales în luna februarie.

„Anul acesta ne-am aflat într-un an 5. După 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu niște vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 și 22.02.2022 (..) 5 fiind neprevăzutul, 5 cu 6 nu se înţelege, pentru că 6 este mai mare ca el. Neprevăzutul îl pregătește cineva sub diferite forme: neglijenţa și lipsa de conștiinţă. Noi trăim să prevenim. Prevenţia este primul factor la care noi nu avem acces.”, a explicat numerologul.

Anul 2022

Numărul 6 este obținut din suma celor trei cifre de 2 care apar în anul ce urmează. Specialistul în numerologie le numește "numere nefaste" pentru că vor aduce probleme, mai ales legate de sănătate. „Sunt cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică niște lucruri.”, a adăugat numerologul.

Singura modalitate de a evita problemele este să nu ne gândim la ele și să adoptăm o atitudine pozitivă ca să nu atragem lucruri sau întâmplări nedorite. Gândirea noastră este cea de care depinde totul din jur și este important să învățăm să luam doar partea bună din orice situație.

„Dacă te gândești numai la rău, îl atragi în viaţa ta.”, a subliniat specialistul în numerologie.

Se spune că acest an va aduce sfârșitul pandemiei și că ne vom simți din nou eliberați de griji și de frici, dar numerologul atrage atenția că lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Preconizările numerologilor arată că abia spre anul 2023 vom reveni la normal, pentru că luna noiembrie va fi încărcată de energie pozitivă. Totuși, noi suntem cei care ar trebui să învețe să atragă lucrurile bune în viață.

„Sunt foarte mulţi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru că are doi de unu în ea și este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forţe inegalabile. Aici se intră într-un vortex. Acest vortex, prin gândirea noastră pozitivă și prin dorinţa noastră de a scăpa de un rău, distruge orice forţă a gândului. Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv, să gândim pozitiv.”, a explicat Mihai Voropchievici.

Anul care urmează nu aduce numai energii negative, el vine și cu lucruri bune pentru că anul 6 este cel al familiei. Toți oamenii vor fi tentați să aibă grijă de cei dragi și va crește gradul de apropiere dintre membrii familiei.

„Automat familia fiind această ţară, guvernanţii ar trebui să fie mama și tata, care protejeză familia. De ei depinde cum va fi anul 6.”, a mai spus specialistul.

În același timp, va fi și anul deciziilor, așa că vom avea parte de căsătorii, logodne, dar și despărțiri și divorțuri. Trebuie să fim stăpâni pe propriile hotărâri ca să alegem ce este mai bine și în plan profesional, având în vedere că se anunță și noi oportunități la locul de muncă. Toate experiențele de până acum ne vor face să luăm totul mai în serios și să fim mai atenți la acțiunile noastre.

„Într-un an 6, automat există cineva care te ajută. Fiind conștient, începi să faci o selecţie, pe cine accepţi și pe cine nu accepţi. Astfel, începe trierea”, a adăugat numerologul.

Numerologul Josh Siegel consideră că energia anului 2022 va fi resimțită mai repede și unii dintre noi au început să vadă schimbările încă din luna octombrie a acestui an, iar ceilalți o vor simți în decembrie, când se face trecerea spre noul început. După spusele sale, numărul 22 simbolizează ideea de fundație, iar din acest motiv mulți vor avea oportunitatea de a se redresa și de a face abstracție de pandemie, punând bazele unei vieți normale, așa cum era înainte de anul 2020. Se pare că în perioada următoare ne vom concentra pe revenirea la normalitate, dar vom depune eforturi mari să atingem un echilibru și să nu ne lăsăm influențați de anumite situații critice.

„De fapt, depinde de noi dacă aducem echilibru în propriile noastre vieți, dacă ne impunem limite acolo unde este nevoie. Cu toții putem face ceva care ține de noi pentru a găsi orice punct comun ca să putem lucra împreună pentru a construi o casă și o comunitate mai bună. Este mai ușor de spus decât de făcut, având în vedere circumstanțele, dar trebuie să învățăm din aceste vremuri profund provocatoare.”, a spus numerologul Josh Siegel.

Așadar, numerele ne pot influența negativ sau pozitiv în funcție de gândirea pe care o avem. Dacă suntem optimiști, vom atrage influențele bune aduse de noul an, iar dacă suntem pesimiști, vom fi afectați de caracterul nefast al numărului 2 care apare de mai multe ori în cifra 2022. În funcție de cum privin lucrurile, anul următor poate însemna speranță și redresare sau ghinion și probleme de sănătate.

Citește și: Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2022: ce evenimente neașteptate și tulburătoare ne așteaptă

Surse articol: StiridinlumeWellandgoodA1

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.