Sfaturi pentru a avea bai dezodorizate, curate si dezinfectate in compania dumneavoastra

Sfaturi pentru a avea bai dezodorizate, curate si dezinfectate in compania dumneavoastra

Andreea Constantin

Baile sunt zona cea mai frecventata din cadrul companiei dumneavoastra de catre un grup mare de oameni. Este ceva normal ca aici sa se acumuleze cu usurinta un numar mare de bacterii si germeni daunatori sanatatii. Tocmai din acest motiv, curatarea bailor este o sarcina care trebuie facuta zilnic si constant pentru a evita aparitia mirosurilor neplacute, a ciupercilor si a umiditatii.

Camerele bailor companiei dumneavoastra necesita curatenie in fiecare zi, chiar si de trei ori sau de mai multe ori, in functie de numarul de persoane care impart locul. In mod similar, trebuie sa promovati o cultura a curateniei in randul colaboratorilor dvs.

Unul dintre factorii importanti pentru ca compania dumneavoastra sa proiecteze o imagine buna in fata vizitatorilor si a angajatilor este curatenia in bai. Lucrul intr-un mediu curat este stimulant, deoarece motiveaza si genereaza performante mai mari in randul angajatilor. In plus, compania dumneavoastra va fi mai bine vazuta de terti, cum ar fi clientii, furnizorii si partenerii de afaceri.

Curatenia la locul de munca este o chestiune importanta

Curatenia in aceste zone este un drept, deoarece acestea sunt strans legate de sanatatea si securitatea in munca a angajatilor. Exista documente si legi care arata clar ca unii factori de mediu precum lipsa de igiena pot provoca disconfort si pot afecta bunastarea personalului. Acesta este motivul pentru care ingrijirea este una dintre cele mai bune modalitati de a identifica un loc de munca potrivit si sigur. In acest sens, o buna practica de curatenie nu este doar curatarea o data sau de mai multe ori pe zi, este rezultatul disciplinei tuturor acelor oameni care impart acel spatiu pentru a-l pastra curat si ordonat. Este o activitate care trebuie facuta cu grija fata de spatiu, tinand cont de faptul ca compania este o parte extinsa a familiei dvs. si ca acesti oameni merita starea de bine si sanatatea in orice moment.

Daca doriti sa aveti bai curate in compania dvs., va recomandam sa achizitionati carucioare curatenie, mopuri si detergenti. Printre cele mai bune produse pentru curatarea bailor putem gasi la sanito.ro. Aici gasiti inclusiv dispensere si dozatoare pentru baie. De asemenea, pentru o buna curatenie promovati unele dintre urmatoarele bune practici in randul angajatilor dvs.

Unul dintre primele si principalele sfaturi, in legatura cu curatenia si in special pentru obtinerea de bai curate, este eliminarea umiditatii. Iata cateva sfaturi pentru a-l atinge:

Extrageti aerul umed plasand un ventilator de evacuare in bai.

Evitati plasarea plantelor in bai. In general, trebuie sa le udati si acest lucru provoaca un mediu umed.

Controlati scurgerile de apa in conducte, deoarece acest lucru favorizeaza aparitia mucegaiului. Daca se intampla acest lucru, este un semn ca umezeala a patruns in pereti si vor incepe sa fie percepute mirosuri puternice.

Pentru a mentine igiena si ordinea in biroul dumneavoastra, sunt necesare si rutine de curatare, atat individuale, cat si colective. Fiecare dintre angajatii din compania dumneavoastra poate implementa o rutina pentru intretinerea zonei sale si a zonelor comune. De asemenea, personalul de intretinere trebuie sa respecte planul de curatenie continua si zilnica, folosind inlcusiv aspiratoare profesionale, pe care le puteti achizitiona tot de la sanito.ro.

Este responsabilitatea companiei sa asigure resursele necesare pentru utilizarea corecta a bailor din cadrul birourilor. In zona baii trebuie sa aveti urmatoarele elemente principale: apa, hartie igienica, sapun, elemente pentru uscarea mainilor si cosuri de gunoi. De asemenea, este recomandat sa oferiti odorizante, incuietori care functioneaza perfect si o pancarta cu instructiuni de utilizare.

Este important ca, atunci cand stabiliti planuri de curatare sau rutine pentru baie in compania dumneavoastra, sa tineti cont de traficul persoanelor care le folosesc. Principala recomandare este sa curatati continuu podelele si chiuvetele. Veti avea intotdeauna nevoie de un angajat care sa supravegheze si sa mentina mediul curat. Daca traficul este mult mai mic, frecventa de curatare poate varia de la cateva ori pe zi la o data sau de doua ori pe saptamana.

Articolul urmator
Tată a trei băieți, preotul Vasile Ioana dă sfaturi de căpătâi părinților: „Nu deveniți slugile copiilor!”
Tată a trei băieți, preotul Vasile Ioana dă sfaturi de căpătâi părinților: „Nu deveniți slugile copiilor!”
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.