Spectacol rustic şi elegant în noua colecţie de toamna Floria.ro

Spectacol rustic şi elegant în noua colecţie de toamna Floria.ro

Redactor Divahair.ro

Floria.ro a lansat colecţia de aranjamente florale dedicată sezonului de toamnă. Pentru această colecţie, designerii Floria.ro au ales o îmbinare între stilul elegant şi accente rustice, precum spice de grâu, castane, frunze uscate şi vase din lemn, ceramică sau metal.

Nuanţele tomnatice de arămiu, precum oranj, cărămiziu, violet purpuriu, galben arzător, roşu bordeaux şi verde natur se îmbină perfect şi formează aranjamente florale elegante, cu un aer de nostalgie şi visare, specific toamnei.

Cala, floarea elegantă a sezonului

Calele galbene şi cele portocaliu-mango sunt prezente în aproape toate propunerile designerilor florişti ai Floria.ro pentru colecţia din acest sezon. Acestea sunt puse alături de trandafiri, gerberă, floarea soarelui, crizanteme, solidago, levănţică, amarilis sau hypericum, pentru a crea buchete şi aranjamente florale elegante, dar cu o prezenţa plină de intensitate.

Detaliile rustice, emoţii de toamnă

Particularitatea colecţiei propuse  de Floria.ro în acest sezon este dată de includerea creativă a accentelor rustice. Bucăţi din lemn, spice de grâu, castane sau frunze uscate se îmbină cu florile elegante cu forme bine definite – cale, amarylis, orhidee. Acestea dau un aer de natură îmblânzită, de eleganţă în buchete surprinzătoare şi memorabile, care vor trezi emoţii... de toamnă.

Întreaga colecţie de toamnă propusă de floriştii Floria.ro este disponibilă pe https://floria.ro/colectia-de-toamna/ .

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.