Talismane feng shui pentru sanatate, bogatie si noroc

Andreea Gluh, redactor

Feng shui este arta armonizarii energiilor umane cu cele ale mediului inconjurator. In traditia asiatica, feng shui este rezultatul combinarii Scolii formelor (Xing Fa) cu Scoala tiparelor energiei (Li Qi Pai). Principiile feng shui sunt folosite astazi din ce in ce mai des, pentru a avea o locuinta primitoare din toate punctele de vedere. Pe langa reasezarea mobilei, folosirea apei si evitarea obiectelor de decor cu o forma ascutita, maestrii chinezi recomanda si folosirea talismanelor feng shui, care iti vor proteja casa de energiile negative . Daca vrei sa fii cu adevarat ferita de influentele nefaste, poti purta in permanenta la tine un asemenea obiect.

Afla si tu, in continuare, care sunt talismanele feng shui care iti vor aduce sanatate, avere si noroc!

Talismane feng shui pentru bogatie

Daca vei purta aceste talismane in geanta sau in portofel in fiecare zi, vei atrage sortii izbanzii de partea ta. De exemplu, o amuleta care contine elementele Ru Yi (sceptrul imperial), monedele de aur si abacul te va ajuta sa ai succes in domeniul financiar.

Un alt talisman util pentru cei care vor sa faca avere este dragonul ambitiei. Animalul totem era considerat ca aducator de bogatie in China antica, pentru ca era asociat cu elementul apa si cu fertilitatea. Chiar daca nu poti purta acest simbol cu tine, faptul ca il vei tine pe birou va contribui la atragerea energiilor pozitive.

Talismanul sub forma de moneda te va feri de ghinionul in afaceri, iar daca il vei pastra intr-o vaza a bogatiei, care este un alt obiect cu o puternica incarcatura energetica, succesul va fi garantat.

  

Talismane feng shui pentru sanatate

Daca vrei sa fii ferita de boli si sa nu fii afectata de energiile negative ale persoanelor rauvoitoare, poarta in permanenta un talisman feng shui pe care sunt reprezentate simbolurile unor remedii puternice si silaba aferenta unei puternice mantre tibetane.

Un talisman la fel de eficient este cel alcatuit din sapte monede mici si una mare. Acestea te vor feri de atacurile energetice care iti pot provoca boli fizice.

Amuletele din jad iti asigura nu numai sanatatea, ci si longevitatea.

  

Talismane feng shui pentru noroc

Norocul vine si pleaca, asa ca uneori poti avea esecuri, cu toate ca ai depus eforturile necesare pentru a-ti atinge telul. Talismanele feng shui te pot feri de ghinion. Un exemplu in acest sens este roata credintei, care in sanscrita purta denumirea de Mani si despre care se spune ca trebuie sa fie rasucita zilnic, in sensul acelor de ceasornic, pentru a avea efectul dorit.

  

Despre noroc  poti vorbi din mai multe puncte de vedere. Iata doua talismane care iti pot veni in ajutor pe toate planurile!

Amuleta Wu Lou contine toate elementele necesare atragerii norocului, in centrul ei fiind reprezentat nodul mistic.

Evantaiul este o amuleta care te va ajuta sa indepartezi energiile negative. Poart-o in permanenta asupra ta si norocul iti va surade!

  

Talismanele feng shui se pot transforma in protectoarele tale, devenind scuturi impotriva ghinionului, a bolilor si a esecului financiar.

Surse foto: fenshui.import.com; amazon.com; newagefscp.blogspot.com

Articolul urmator 29 mesaje de ”La mulți ani” pentru șefa haioase

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.