Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Târgul Piua își deschide porțile în weekend-ul 22-23 Septembrie

Joi, 13.09.2018
de Andreea Marinescu

A treia ediție a tâgului Piua - primul eveniment de acest gen pentru copii și părinți din București, are loc în weekend-ul 22-23 Septembrie, în cel mai creativ spațiu din centrul Bucureștiului - Impact Hub Timpuri Noi.

Ediția de toamnă Piua este de bifat obligatoriu pentru orice părinte. Un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața romanească, ce adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii!

Iată de ce:

1. E alternativa cu suflet și blândețe la ce știam de mult despre copii. Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall. Cele care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanță.

Organizatorii spun așa:

“Piua e cadoul nostru pentru copii și părinti liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am invătat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi invată să trăiască frumos și liber, cu iubire, tolerantă și curiozitate pentru tot ce îi inconjoară.”

2. E un weekend petrecut împreună, cu ateliere, joacă, artă și multe ghidușii la un loc. Așadar, păinți și copii se vor putea bucura de:
• Ateliere de joacă senzorială cu pedagogi Waldorf
• Yoga pentru copii cu Nirvana Yoga România
• Ateliere Craft & Learn: Opincărie, pictură pe vase ceramice, păpuși pe linguri de lemn cu Școala de Meșteșuguri
• Spectacol atelier: Domnul Căluț de mare cu Tăpușele
• Teatru pentru copii: Max și Mara, 2 frați curajoși cu Juxi Magic
• Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys
• Ora de lectură: Povestea lui Norpi cu Andrei Dumitrașcu

Programul complet pe Facebook

3. E despre +40 de branduri care înțeleg și respectă inteligența copiilor la fiecare vârstă. Părinți artiști, antreprenori, designeri sau ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Din dorință către o lume o mai bună pentru noi și pentru copiii noștri s-au născut branduri prietene cu mediul, cu alimentația sănătoasă, cu dezvoltarea curiozității sau a cunoașterii. Branduri cu interes sporit către obiceiuri sănătoase, materiale naturale sau povești cu final fericit.

4. E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici. Pentru că echilibrul părinților, ca propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera de la Piua să ne redescoperim, la un brunch Chez Odette, cu desert raw-vegan Raw Gateau, un dulce la pachet și un smoothie pentru înviorare de la Van Fruct.

Ne vedem acolo pe 22 - 23 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați! Așadar, părinți, nu vă faceți program în weekend-ul 22-23 septembrie, pentru că trebuie să veniți la târgul Piua. Biletele de acces costă 10 lei și se găsesc la intrare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!