Te-ai săturat de oferit parfumuri drept cadou? Optează pentru cadourile personalizate, mereu unice!

Te-ai săturat de oferit parfumuri drept cadou? Optează pentru cadourile personalizate, mereu unice!

Redactor Divahair.ro

Cadourile sunt cele ce luminează chipul celor ce le primesc. Aduc satisfacție în suflet, știind că sunt apreciați și ascultați. Însă, la un moment dat îți cam seacă fântâna ideilor. Te-ai săturat și tu de aceleași cadouri pe care le oferi și ți-ai dori să surprinzi persoanele dragi cu ceva mai inedit. Un mod prin care poți surprinde pe cineva de fiecare dată, este oferirea unui cadou personalizat. Acestea au de obicei rol decorativ, dar și practic. Niște obiecte simple, cărora nu le-ai oferi prea multă atenție, devin obiecte cărora tu le insufli viață, printr-o poză cu un moment unic, un inside joke știut doar de voi sau o expresie specifică ce va aduce mereu un zâmbet pe bune.

Acesta este cadoul personalizat, modul prin care iubirea se îmbină cu practicalitatea, făcând celui ce îl utilizează fiecare zi mai bună. Creativgift.ro este locul unde le poți crea, tu doar trebuie să vii cu inspirație.

cadouri

Partenera ta este femeie de afaceri? Sigur are nevoie de o agendă!

Nu știu dacă știi, dar unele femei fac colecție de agende. Dacă și partenera ta se află printre ele, atunci sigur ai observat și tu că devine ca un copil când mai găsește câte una nouă prin magazine pe care o poate adăuga la colecție. Fie că e roz, că e cu sclipici sau flori, ea le adună pe toate parcă face colecție de Pokemoni. Rar le utilizează, însă îi face ei plăcere să le aibă acolo în caz că îi trebuie vreodată.

Totuși, dacă este tehnician de unghii, hairstylist, cosmeticiană sau make-up artist, cu siguranță aceste agende îi prind bine. Însă ce ai spune să o surprinzi cu o agendă personalizată după gustul său? Vei găsi la Creativ Gift o varietate de agende personalizate, cu modele trendy, ce cu siguranță îi vor încânta ochii. Îi va fi mai mare dragul să-și organizeze clientele și alte informații prețioase în una din ele. Ai să vezi cum o poartă cu ea în fiecare zi, iar când ajunge la salon o va pune pe birou la loc de cinste, fiindcă va fi de la tine.

Cu ce o mai poți surprinde

Dacă tot vine vara și e cazul să trecem la haine mai lejere, cu siguranță îi poți fura un zâmbet ștrengăresc cu un tricou personalizat de la creativgift.ro. Se va amuza de fiecare dată când îl poartă, în special dacă îl creezi cu ceva specific din relația voastră.

Și ca să o dai cu totul pe spate, atunci cănile personalizate sunt o altă alegere ideală. Dacă știi că este o fană împătimită a espresso-urilor, latte-urilor, frappe-urilor și alte băuturi de acest gen ce ție-ți plimbă limba-n gură, atunci o cană sigur îi va prinde bine. Ideal ar fi să optezi pentru un set, cu o poză drăguță cu voi doi de exemplu, iar dimineața fiecare să-și savureze băutura preferată. Tu cafeaua, ea orice combinație fantastică mai inventează.

Intră pe creativgift.ro și lasă imaginația să curgă precum aparatul de cafea dimineața.

Articolul urmator
De ce e bine să dormi cu un cuțit sub pernă. Când vei afla motivul, vei proceda și tu așa
De ce e bine să dormi cu un cuțit sub pernă. Când vei afla motivul, vei proceda și tu așa
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?
Incepe quiz
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.