Te măriţi anul acesta? Alege un dans al mirilor care te reprezintă!

Miercuri, 20.07.2016
de Eugenia Dinescu

Zeci sau poate chiar sute de perechi de ochi vor fi ațintite asupra voastră în timpul dansului mirilor, încât este firesc să te laşi cuprinsă de emoţii. Însă, cu o coregrafie pusă la punct până în cel mai mic detaliu, poţi avea certitudinea că emoţiile nu vor fi un invitat nepoftit în cel mai special moment al vieţii tale.  Rock’n’roll, valsul vienez și salsa sunt câteva dintre cele mai populare stiluri de dans, dar nu te lăsa limitată de canoane - combină elementele care îţi plac şi creaţi dansul care vă defineşte alături de instructori! Descoperă, în continuare, câteva dintre stilurile de dans perfecte pentru o nuntă modernă şi sfaturile instructorilor Joie de Vivre pentru un dans al mirilor memorabil!

Rock’n’roll

Dacă îţi surâde ideea unei nunţi cu tematică retro, un dans al mirilor în paşi de twist sau rock’n’roll este ideal pentru o nuntă neconvenţională! Nu trebuie să îţi faci griji dacă paşii coregrafiei ţi se par prea complecşi sau greu de reţinut. Studioul de dans Joie de Vivre îţi asigură filmarea coregrafiei şi indicaţiile instructorului, astfel încât să puteţi exersa paşii de dans între şedinţe. Cu puţin exerciţiu, mişcările învăţate în cadrul fiecărei şedinţe vor deveni o a doua natură, ceea ce vă va permite să intregrati noi paşi în rutină şi să folosiţi la maximum fiecare minut al lecţiilor de dans!

Salsa

Pasiune, energie, senzualitate! Salsa poate insufla dansului mirilor un dinamism cu care puţine alte stiluri pot rivaliza, ceea ce îl transformă în stilul perfect dacă îţi doreşti să te distrezi pe cinste la propria nuntă! Nu trebuie să fiţi dansatori experimentaţi pentru a capătă fluiditatea în mişcări şi naturaleţea necesare în salsa, căci instructorii vă vor îndruma cu răbdare către coregrafia perfectă. Ai ales deja melodia pe care să vă exersați mişcările de salsa? Joie de Vivre vă ajută să găsiţi muzică potrivită, iar dacă ritmul este prea alert, melodia poate fi tăiată, tempoul poate fi modificat sau un colaj de melodii poate fi creat pentru un dans mai spectaculos!

Tango

Reţeta sigură pentru a transforma dansul mirilor într-un moment spectaculos, pe care nimeni nu îl va putea uita? Un tango argentinian este stilul perfect pentru a transmite emoţie şi a crea o conexiune profundă între tine şi soţul tău, care va transmite reverberaţii în sală. Chiar şi între şedinţele de dans, va fi o plăcere să repetaţi paşii de tango, ceea ce vă va ajuta enorm pentru un dans fluid şi natural. Astfel, instructorul va putea să observe şi să corecteze din timp anumite detalii legate de estetica dansului, astfel încât să dobândiţi uşor postura elegantă necesară unui tango ca la carte.

Vals vienez

Dacă eleganţa şi rafinamentul sunt trăsăturile care vă definesc cel mai bine, momentul dansului mirilor trebuie să reflecte din plin acest lucru. Ce altceva poate fi mai potrivit în acest caz decât valsul vienez, dansul care transformă orice moment  într-un regal plin de rafinament? Niciun element nu este lăsat la voia întâmplării: dacă în primele şedinţe veţi învăţa paşii de bază şi figurile de legătură pentru un dans natural, în ultimele şedinţe vor fi corectate elementele legate de postura corpului, mişcarea braţelor şi expresivitate, pentru un vals ireproşabil!

Studioul de dans Joie de Vivre îţi oferă toate motivele să te relaxezi: fie că te gândeşti la un dans pe o melodie jazz, pop sau o milonga care impune un tango pasional, o echipă întreagă de instructori profesionişti vă stă la dispoziţie pentru ca dansul vostru să fie exact aşa cum ţi l-ai imaginat. În plus, dacă nunta va avea loc în Bucureşti, ultima şedinţă se va desfăşura chiar în locaţia recepţiei, astfel încât tu şi viitorul tău soţ să fiţi familiarizaţi cu spaţiul şi să eliminaţi orice element necunoscut care ar putea reprezenta un motiv de stres.

Dacă nu te regăseşti în niciunul dintre stilurile de dans clasice de dans, nu te gândi că va trebui să faci vreun compromis atunci când vine vorba de nunta voastră! Coregrafii şi instructorii studioului de dans Joie de Vivre pot concepe coregrafii personalizate, adaptate stilului şi dorinţelor voastre, astfel încât să simţi cu adevărat că eşti reprezentată de fiecare moment al nunţii tale.

Află toate detaliile despre desfăşurarea şedinţelor de dans accesând website-ul studioului de dans Joie de Vivre şi programează chiar acum prima întâlnire pentru crearea dansului nunţii voastre!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!