Tefal lansează G6, noua generație de vase de gătit

Tefal lansează G6, noua generație de vase de gătit

Redactor Divahair.ro

Rețete savuroase, preparate perfecte și succes garantat. Tefal lansează G6, noua gamă de vase de gătit, care îmbină 3 tehnologii inovatoare: indicatorul termosensibil Thermo-Signal™, învelișul antiaderent performant din titan și baza de inducție Thermo Fusion™. Ești gata să impresionezi?

noua gama Tefal

Unlimited power and possibilities!

Redefinește experiența gastronomică și explorează tehnici culinare inedite cu noua gamă Tefal Unlimited. Proiectate să răspundă cerințelor celor mai pretențioși experți în cooking, vasele din gama Tefal Unlimited sunt prevăzute cu învelișul antiaderent Titanium Anti-Scratch, care permite utilizarea ustensilelor metalice.
Acesta este cu de până la 6 ori mai rezistent comparativ cu învelișul standard Tefal din titan și 100% sigur datorită materialelor utilizate ce nu conțin PFOA, plumb sau cadmiu.
#GoodtoKnow Vasele din seria Unlimited sunt compatibile cu toate sursele de căldură, inclusiv inducție.

Fiecare sesiune de cooking, un succes!

Bye-bye Thermo-Spot™, say hello to Thermo-Signal™! Steak-urile suculente si legumele caramelizate depind de temperatura ideală de gătit. Cu noul indicator Thermo-Signal™, știi precis când tigaia a atins temperatura optimă, iar tu poți începe să gătești ca să obții preparatul perfect: crocant la exterior, fraged la interior!

Distribuirea uniformă a căldurii este esențială pentru o gătire rapidă, corectă și omogenă. De aceea, Tefal G6 dispune de o nouă bază de inducție Thermo Fusion™, care asigură preparate perfecte și savuroase de fiecare dată.

Deci, în final, care este secretul unui preparat reușit? Să folosești vasele de gătit în care ai încredere. Și nu uita că de acum poți înscrie în Club Tefal și tigăi, oale și oale sub presiune, iar 5 % din valoarea achiziției, se transformă în puncte.

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Articolul urmator
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Testul care ghiceste din ce generatie faci parte: GenZ sau Milenial?
Incepe quiz
Testul care ghiceste din ce generatie faci parte: GenZ sau Milenial?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.