Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul care îţi spune cine va fi soţul tău

DivaHair

Atunci când încercăm să ne imaginăm cum va arăta sufletul nostru pereche, gândurile noastre sunt de cele mai multe ori pline de speranţă, dar şi de incertitudine: putem spune că ne dorim „o persoană cu simţul umorului” sau „un bărbat cu care am foarte multe lucruri în comun”, însă exerciţiul de imaginaţie se opreşte de obicei aici.

Testul de mai jos îţi poate revela cine este sortitul tău! Fără să te gândeşti prea mult, alege una dintre următoarele imagini şi află ce îţi spune aceasta despre bărbatul cu care te vei căsători!

 

1. Vecinul

Vă vedeţi aproape zilnic, însă atmosfera nu trădează un grad prea mare de familiaritate. Totuşi, fiecare întâlnire din lift îţi demonstrează iar şi iar că misterul şi tensiunea sexuală care plutesc între voi nu sunt doar un produs al imaginaţiei tale. Vecinul tău ascunde o personalitate mai interesantă decât ai putea crede, aşa că dă-i o şansă! Cine ar fi crezut că o discuţie despre sortarea deşeurilor în spatele blocului sau următoarea şedinţă cu administraţia blocului se poate finaliza cu o invitaţie la cină?

2. Prietenul din copilărie

Familiaritatea este un atu în cazul vostru, pentru că nu va mai trebui să treceţi prin acel stadiu ciudat de cunoaştere al unei relaţii aflate la început de drum. Totuşi, chiar dacă aţi copilărit împreună, aţi evoluat cu certitudine în moduri diferite, aşa că nu te aştepta să ştii totul despre acest bărbat.  Dacă în mintea ta încă îl mai consideri băieţelul simpatic din copilărie, acum ai toate motivele să îl vezi ca pe un adult, dar nu oricum: ca pe un bărbat care te poate face fericită!

3. Un necunoscut

Poate că nu crezi în dragoste la prima vedere, însă acest frumos necunoscut îţi va demonstra contrariul. La următorul concert sau vernisaj la care vei lua parte, atenţia nu îţi va fi captată de obiectele de artă, ci de băiatul misterios care nu îşi poate lua ochii de la tine! Aveţi deja un subiect comun pe care să îl discutaţi, aşa că foloseşte-ţi rezervele de sex-appeal pentru a-l prinde în cursă!

4. Un coleg de serviciu

Legile atracţiei nu se supun regulamentului intern de la birou, iar colegul de serviciu care încearcă să găsească tot felul de pretexte pentru a fi în preajma ta este cea mai bună dovadă. Dă-i o şansă! Formula pentru a-ţi găsi viitorul soţ nu se va găsi într-un document Excel, ci într-unul dintre departamentele conexe. Transformă pauza de cafea într-o oportunitate de flirt şi pregăteşte-te să fii surprinsă de modul în care vor evolua lucrurile!

Tu cum îţi imaginezi că va arăta bărbatul cu care te vei căsători?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!