Nu Skin

Testul care îţi spune de ce eşti specială

DivaHair

“Cunoaşte-te pe ţine însăţi!” este unul dintre primele îndemnuri ale filosofilor antici pentru o existenţa împlinită. Deşi fiecare dintre noi are un simt ascuţit asupra propriei personalităţi, există însă anumite laturi ascunse ale caracterului tău la care nu poţi accede doar prin simpla introspecţie.  

Aşadar, îţi propunem să faci testul de mai jos, pentru a afla care este trăsătura care te face specială. Fără să te gândeşti prea mult, alege una dintre cele patru imagini şi află ce spune despre tine!

1. Bunătate sufletească

Compasiunea, empatia şi atenţia la emoţiile celor din jur te transformă într-un adevărat panaceu pentru apropiaţi! Oamenii sunt adesea fixaţi asupra propriei persoane, în timp ce tu ştii, din instinct, cât de mult poţi evolua oferindu-le sprijinul tău celor care au nevoie cu adevărat de acest lucru. Te simţi în elementul tău discutând probleme profunde, unde înţelepciunea şi sensibilitatea de care dai întotdeauna dovadă pot ieşi la lumină.

2. Intuiţie

Prietenii te consideră un vizionar înzestrat cu puteri extrasenzoriale, dar tu ştii mai bine că, în realitate, acorzi mai multă atenţie detaliilor decât majoritatea oamenilor. Intuiţia ta ieşită din comun nu te ajută doar în probleme profesionale, dar şi în felul în care reuşeşti să comunici cu ceilalţi. Ştii întotdeauna ce să spui pentru a-l face pe celălalt să se simtă mai bine şi să aduci o perspectivă limpede asupra problemelor spinoase.

3. Umor

Eşti una dintre puţinele persoane care tratează râsul drept un lucru serios, o calitate cu adevărat specială! Umorul tău este o dovadă de înţelepciune, care îţi permite să interpretezi lucrurile cu un strop de scepticism sănătos. Reuşeşti să îţi păstrezi zâmbetul pe buze atunci când lucrurile nu decurg conform planului, o calitate ce poţi fi sigură că nu trece neapreciată. Umorul te ajută să pui într-o lumină bună chiar şi criticile pe care le aduci persoanelor din jur, aşa că nu ar trebui să fii surprinsă că eşti una dintre persoanele pe care oricine îşi doreşte să le aibă tot timpul în preajmă!  

4. Sclipirea salvatoare

Întotdeauna în stare de alertă, reuşeşti să vezi soluţii alternative chiar şi atunci când toţi ceilalţi sunt de părere că se află în faţa unui drum înfundat. Gândirea ta analitică este suficient de rafinată pentru a te salva în situaţii-limită, fie că sunt de ordin profesional sau personal. Singurul dezavantaj al rapidităţii cu care poţi găsi o soluţie este că uneori te plictiseşti aşteptându-i pe ceilalţi să ţină pasul cu tine!

Care dintre cele patru trăsături este cea care te face unică? Află care este şi tipul de frumuseţe care te reprezintă, realizând testul Afroditei!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!