Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul care îți deschide sufletul

Miercuri, 21.06.2017

Testele care presupun alegerea unei imagini dintr-o multitudine par amuzante, la prima vedere, dar adevărul este că ele ascund o semnificație mult mai profundă. Dacă obișnuiai să le privești doar ca pe simple modalități de a-ți pierde vremea, află că, prin intermediul lor, porți o conversație intimă cu propriul subconștient: aproape îl privești în ochi.

Descoperă, în rândurile de mai jos, un test simplu, care îți deschide, însă, porțile sufletului!

Testul care îți deschide sufletul și mintea

Invită-ți subconştientul la discuție, de data aceasta într-un test care are și o doză de practic! Aruncă o privire asupra cufărului de mai jos și apoi alege o cheie, cea care este capabilă să îl deschidă!

cufar

chei

 1. Ai ales cheia cu design artistic

Ca într-un basm, ai mizat pe acea cheie cu aspect fantezist, cea care descuia regate sau salva prințese din turnuri pierdute. Ai o personalitate vie, o imaginație fecundă și un spirit mereu optimist. Sufletul tău și-a păstrat o mare parte din nevinovăția copilăriei și încă mai crezi în basme, ceea ce te transformă într-o femeie caldă, visătoare, pe care toți vor să o aibă alături. E adevărat, uneori poți speria oamenii cu caracterul tău special, dar numai pe acele persoane care oricum nu meritau să fie în preajma ta.

 1. Ai ales cheia simplă, utilă

Și nu doar una, ci două, ca să ai și o opțiune de rezervă, la nevoie! Ai o fire rațională, care se lasă condusă de luciditate și nu pune prea mult preț pe fantezie. Ești acea femeie independentă și puternică pe care oricine se poate baza și oferi o importanță superioară loialității: așa cum tu ești credincioasă, aștepți același lucru de la cei din jurul tău. Cu toate acestea, uneori îți este dificil să depășești zona de confort și ai probleme să te adaptezi la situațiile noi, dar, folosindu-te de spiritul tău practic, reușești, în cele din urmă!

 1. Ai ales cheia cu inimă în centru

Cum, nu ai observat că această cheie magică adăposteşte o dulce inimioară? Fie că ai ales sau nu conștient (e și mai edificator dacă ți-ai lăsat păturile adânci ale subconștientului să decidă), ai demonstrat că ești o persoană romantică, tandră, plină de sensibilitate. Pui mare preț pe dragoste și își oferi inima fără ezitare, lăsând liber accesul la sufletul tău. Dacă apelează la iubire, oricine poate avea trecere la tine, ceea ce te transformă, însă, și într-o victimă a suferinței și a manipulărilor.

 1. Ai ales cheia cu formă deosebită, rară

Tu chiar ai încredere nețărmurită în tine! Ne-ai dovedit acest lucru din plin, alegând cheia cu o formă specială, rară, care nu este chiar cea mai potrivită candidată la deschis cufere. Ție nu prea îți pasă, pentru că ai certitudinea că, folosindu-te de calitățile tale, sigur vei găsi maniera potrivită de a-i culege secretele. Deși nimeni nu poate contesta că vitejia cu care accepți orice provocare și intuiția pe care o folosești ca să profiți de oportunități sunt extrem de valoroase, supradoza de încredere te poate pune de multe ori în situații periculoase.

 1. Ai ales cheia acoperită cu diamante

Ești pretențioasă, puțin răsfățată și impulsivă. Ai un suflet de prințesă, cu siguranță special, un caracter rafinat și o minte inteligentă, care te propulsează în rândurile regalităţii. Pentru tine, orice cufăr fermecat trebuie să dețină o cheie pe măsura sa, și nici nu ți-ai pune degetele pe un obiect murdar sau plin de rugină. Însă, oricât de merituoasă ai fi, ai grijă, pentru că este posibil să atingi teritoriul superficialității: chiar trebuie să treci orice lucru din jur prin filtrul înalt al pretențiilor personale?

 1. Ai ales cheia ruginită, săracă

Știi cum se spune în basme: cea mai sărmană cheie, cea pe care toți o trec cu vederea, va deschide porțile aurite. Ai un suflet nobil, dar modest și umil și nu pui prea mare preț pe aparențe. Pe tine te interesează sufletul, interiorul, ceea ce este ascuns sub masca atentă pe care toți ne-o așternem pe chip în fața realității. Ești atentă și inteligentă, un pic introvertită, dar nu îți este teamă să îți pui sufletul pe tavă. Ai o gândire admirabilă, dar ai grijă, pentru că nu toți ți-o împărtășesc!

Testul care deschide suflete este profund și edificator: ție ce ți-a revelat despre personalitatea ta?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!