Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul cubului spune ce se ascunde în subconştientul tău

DivaHair

Testul cubului îşi are originea în filosofia japoneză Kokology, un domeniu care îţi permite să îţi identifici aspiraţiile latente şi să scoţi la iveală părţi neştiute ale subconştientului tău. Nu este un simplu test de personalitate, ci o adevărată şansă de a te cunoaşte mai bine, care te poate ajuta să capeţi o perspectivă mult mai realistă asupra trăsăturilor tale de caracter!

Urmează paşii indicaţi mai jos şi formează-ţi o imagine clară a obiectelor pe care va trebui să le descrii: poţi apela la imaginația ta sau poţi folosi un creion şi o bucată de hârtie pentru a descrie totul în cuvinte ori realiza un desen. Eşti pregătită pentru o incursiune în propriul subconştient? Să începem!

Imaginează-ţi că te afli în deşert. Deşertul este extrem de vast, se întinde atât cât poţi vedea cu ochii. În mijlocul deşertului se află un cub. Poţi vizualiza cubul? Cât este de mare? Unde se află? Este îngropat în nisip sau se află la suprafaţă?  Pluteşte, se mişcă sau este static?  Din ce material este făcut cubul? Gândeşte-te la fiecare aspect, apoi poţi trece la următoarea întrebare.

În timp ce analizezi cubul, observi că în deşert se află şi o scară. Din ce material este făcută această scară? Cât este de lungă? Este o scară veche sau una nouă? La ce distanţă se află de cub?

Imaginează-ţi acum că în deşert apare un cal.  Cum arată acest cal? Stă într-un loc sau se mişcă? Dacă da, în ce direcţie?
Dacă ai ales să realizezi o reprezentare grafică a calului, nu-ţi face probleme dacă nu poţi desena foarte bine. Poţi descrie totul în cuvinte sau îţi poţi derula scena în minte.

Acum, imaginează-ţi flori în deşert. Cât de multe flori vezi? Unde se află  în raport cu celelalte obiecte din deşert? Unde cresc aceste flori?

Deşertul este imprevizibil, aşa că porneşte o furtună. O poţi vedea? Cât de puternic este vântul? Se formează furtuna în depărtare, este la o distanţă mică de tine sau te afli chiar în mijlocul ei? Are vreun impact această furtună asupra calului, florilor, cubului sau scării?

Cum interpretezi rezultatele

Cubul reprezintă ego-ul tău.

Dimensiunea cubului reflectă imaginea pe care o ai despre tine. Dacă ţi-ai imaginat un cub mare, care ocupă un spaţiu considerabil în deşert, eşti o persoană încrezătoare. În schimb, dacă acest cub are dimensiuni reduse, probabil eşti o persoană timidă, modestă şi rezervată.  Apoi, dacă ţi-ai imaginat un cub fixat sau îngropat în pământ, înseamnă că eşti o persoană analitică, cu o gândire strategică, orientată către viitor. În schimb, dacă el se află pe nisip, probabil eşti foarte pragmatică.  Un cub care pluteşte sau se mişcă descrie o persoană creativă, care evita convenţiile şi găseşte întotdeauna soluţii originale.

Materialul din care cubul este realizat reprezintă sentimentele tale şi cât de uşor le este celorlalţi să acceadă la ele. Dacă ţi-ai imaginat un cub transparent sau dintr-un material uşor şi maleabil, persoanele din jur tind să te vadă că o persoană deschisă şi sinceră. Dacă este opac sau este făcut dintr-un material robust, preferi să păstrezi anumite laturi doar pentru tine.  

Scara simbolizează prietenii

Dacă ţi-ai imaginat o scară sprijinită de cub, acest lucru înseamnă că eşti o persoană foarte apropiată de prieteni şi te bazezi întotdeauna pe ei. În schimb, dacă scară este detaşată de cub sau se află la distanţă de acesta, eşti mai degrabă o persoană independentă, care se bazează pe propriile forţe pentru a reuşi. Poziţia scării relevă aspecte interesante, de asemenea. Dacă scara se află sub cub, prietenii te percep drept o figură autoritară. Dacă scara şi cubul se află la acelaşi nivel, nu există diferenţe de statut între tine şi prietenii tăi. Dacă ţi-ai imaginat o scară scurtă, preferi un grup restrâns de prieteni. O scară lungă, în schimb, descrie o persoană extrovertită, cu un cerc larg de cunoştinţe şi prieteni.

Calul reprezintă partenerul tău ideal

Dacă ţi-ai imaginat un cal puternic, vânjos, acest lucru relevă faptul că partenerul tău ideal este muncitor şi responsabil. În schimb, dacă te-ai gândit la un cal mai delicat, ai o fire romantică, iar partenerul tău trebuie să fie grijuliu cu aspectul său exterior.  

Cât de departe se află calul în raport cu cubul? Dacă armăsarul se află la o distanţă considerabilă de cub sau galopează în direcţia opusă, în subconştient te simţi îndepărtată de partenerul tău sau eşti departe de a-ţi întâlni perechea potrivită. Apoi, este calul legat sau poate galopa liber? Acest aspect simbolizează nevoia de control pe care trebuie să îl exerciţi într-o relaţie: cu cât calul are mai puţină libertate de mişcare, cu atât simţi nevoia de a fi mai posesivă.

Florile reprezintă copiii

Numărul florilor reprezintă numărul copiilor pe care ţi-ai dori să îi ai. Dacă florile se află aproape de cub, înseamnă că vei avea (sau ai deja) o relaţie foarte apropiată cu cei mici.

Furtuna

Ţi-ai imaginat o furtună care abia începe să se formeze la orizont? Probabil că nu vei fi suprinsă să afli că tinzi să îţi trăieşti viaţa într-o stare perpetuă de îngrijorare şi anxietate. Dacă furtuna este deja aproape de cub, eşti întotdeauna pregătită să faci faţă unui conflict. În schimb, dacă te afli în mijlocul furtunii şi simţi deja ploaia, te simţi copleşită de problemele actuale.

Cât de bine te descriu rezultatele acestui test? Te simţi reprezentată de lucrurile pe care le-ai aflat despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!