Testul focului îți spune ce emoție te arde

Testul focului îți spune ce emoție te arde

Redactor Andreea Baluteanu

În timp ce există oameni a căror viaţă se derulează liniştit, calmă precum apele de safir ale unui lac de munte, sunt şi persoane care ard cu patimă, trecând prin viaţă cu intensitatea unei flăcări mistuitoare.

Descoperă dacă te numeri şi tu printre sufletele care trăiesc cu intensitate, supunându-te testului focului!

Testul focului îţi arată ce emoţie te arde

Testul este incredibil de simplu: alege o imagine din cele de mai jos şi permite-ne să îţi citim ca în palmă în sufletul mistuit de emoţii!

  1. Ai ales imaginea focului din şemineu

Emoţia care îţi arde sufletul este dragostea ardentă, intensă. Eşti o femeie cu o inimă uriaşă, care poate cuprinde în ea întreaga umanitate. Fiecare persoană cu care te întâlneşti este răsplătită cu o porţie imensă de iubire, dar păstrezi un loc special pentru familie şi pentru prieteni, care sunt onoraţi de dovezile tale de afecţiune!

Emoţiile intense ale dragostei îţi mistuie de multe ori sufletul şi ai impresia că nu mai poţi cuprinde în tine atâta iubire. Din fericire, ai parte de o familie numeroasă, care îţi absoarbe fericită din izvorul nesecat al dragostei. Este suficient să priveşti flăcările calde ale acestui şemineu şi picioarele vesele care se lăfăie în faţa sa, pentru ca inima să îţi tresalte din nou. Tu eşti un foc mare, care emană căldura celor mai nobile sentimente!

  1. Ai ales imaginea celor doi îndrăgostiţi înflăcăraţi

Pasiunea mistuitoare, senzuală, este cea care stă la baza existenţei tale. Intensitatea sentimentelor este copleşitoare pentru oricine te întâlneşte, iar iubiţii tăi sunt în al nouălea cer la primele întâlniri cu tine. Desigur, nu este vorba doar de emoţii în flăcări, dar şi de dorinţă carnală: eşti o femeie pentru care plăcerea fizică este esenţială.

De partea cealaltă, pasiunea care te consumă frenetic poate avea şi un efect nefast asupra ta: dacă îţi porţi iubiţii pe cele mai înalte culmi, îi poţi la fel de bine arunca în cele mai terifiante prăpăstii ale dezolării, mai ales dacă nu sunt animaţi de acelaşi foc lăuntric şi cad victime vijeliei emoţiilor tale. Majoritatea relaţiilor tale s-au consumat mult prea repede, tocmai din cauza firii tale tumultuoase, pentru care stabilitatea, fidelitatea sau cumpătarea sunt concepte stranii. Tu eşti un foc sălbatic, care mătură totul în calea sa.

  1. Ai ales imaginea focului care arde o pădure

Nu ştim ce ţi s-a întâmplat, dar emoţia care te arde este frica și groaza aproape terifiantă. Percepi pericole ascunse și viclene în tot ceea ce te înconjoară şi te aştepţi la dezlănţuirea unei catastrofe apocaliptice în orice moment. Frica de un foc de neoprit, care să îţi distrugă viaţa aşa cum roade o pădure verde, aproape că te împiedică să respiri.

Aceste emoţii intense sunt extrem de dăunătoare pentru sănătatea ta şi te vor face prizonieră într-o închisoare a sentimentelor negative, unde frumuseţea vieţii îţi va fi inaccesibilă. Cere ajutor dacă te afli într-o situaţie disperată sau ia-ţi inima în dinţi şi confruntă monstrul care te bântuie astfel: nu poţi trăi cu o teamă paralizantă în vene. Tu eşti un foc puternic, dar care pâlpâie tot mai încet, lăsându-se asfixiat de frică.

  1. Ai ales imaginea focurilor de artificii

Focuri de artificii colorate pe cerul New Yorkului: este dificil să conturezi o imagine mai edificatoare pentru succes. Emoţia care te guvernează este încântarea, chiar extazul la adresa vieţii tale. Simţi că te afli pe drumul cel bun, extrem de aproape de îndeplinirea tuturor visurilor. Satisfacţie, mulţumire, speranţă şi entuziasm contagios: sunt o pleiadă de emoţii pozitive care te animă acum!

Ne bucurăm sincer, deoarece imaginea pe care ai ales-o indică faptul că duci o existenţă armonioasă, plină de bucurie. Sperăm să nu pierzi acest drum şi să întâmpini orice dificultate a vieţii cu acelaşi optimism cu care cerul oraşului care nu doarme niciodată se lasă brăzdat de artificiile speranţei. Tu eşti un foc vesel, pornit să cucerească totul în calea sa, dar nu rănind, ci desăvârşind!

Tu ce părere ai? Te-ai regăsit în interpretarea imaginii pe care ai ales-o în testul focului?

Articolul urmator
"Shrek" a existat cu adevărat? Povestea bărbatului despre care se spune că ar fi inspirat personajul
"Shrek" a existat cu adevărat? Povestea bărbatului despre care se spune că ar fi inspirat personajul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.