Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul iernii: uite ce spune cutia de cadouri despre tine!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă oamenii gospodari îşi fac iarna car şi vara sanie, cei iubitori întocmesc liste cu cadouri de Crăciun, taie şi adaugă idei până sunt satisfăcuţi de rezultatul pe care îl obţin. Iar cei care îşi doresc din străfundul inimii să ofere un dar de neuitat sunt atenţi şi la alegerea cutiuţei cu minuni, care trebuie să reflecte perfect specificul şi valoarea cadoului.

Descoperă ce spune despre tine cutia de cadouri în care îţi ascunzi darurile magice pe care le faci de Crăciun! Ea îţi poate reflecta caracterul, mai veridic ca un test de personalitate scrupulos!

Cutii de cadouri și semnificații 

Alege din imaginile de mai jos cutia de cadouri care se apropie cel mai tare de opţiunea ta cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

 

  1. Ai ales cutia cu fundă aurie

Atunci când împachetezi cadourile de Crăciun, ai grijă să le adaugi tot fastul din lume. Până la urmă, ce altă sărbătoare poate reflecta mai bine opulenţa și preaplinul de generozitate decât cea definită cu expresia „more is more”? Cutiuţa în care vei oferi darurile de Crăciun emană glam şi strălucire, mai ceva ca o paradă a comorilor coroanei regale!

Ești o adevărată fashionistă, așa cum e și cutiuţa ta. Paietele, animal printul și catifeaua sunt preferatele tale, reflectându-ţi personalitatea eclectică. Iubeşti luxul ostentativ şi nu eziţi să îl afişezi, dar grija pe care o depui atunci când alegi cutiuţa de cadouri demonstrează că nu eşti o fiinţă superficială. Dimpotrivă, ai un suflet la fel de cald precum emanaţiile aurii ale darurilor tale!

  1. Ai ales cutia simplă

Minimalismul acestei cutii de cadouri poate părea sărac, mai ales atunci când îl suprapui glamourului opţiunii numărul unu a testului nostru. Însă, odată ce ochii luminaţi de sclipirile aurii ţi se reobişnuiesc cu lumina curată şi tonurile de pământ, vei învăţa să preţuieşti frumuseţea ascunsă a acestei cutii de cadouri şi eleganţa sa simplă.

Tu eşti o persoană practică, cu picioarele pe pământ, şi nu înţelegi de ce ar trebui să cheltui mulți bani pe o cutie de cadouri glam, când poţi investi acele sume într-un dar de valoare. Până la urmă, este arhicunoscut faptul că şi cele mai fabuloase cutii de cadouri sfârşesc în întunecimea pubelei de gunoi. Precum cutia ta de cadouri, şi tu eşti o bijuterie ascunsă: chiar dacă la exterior pari rece, obiectivă, ai un suflet cald şi, mai ales, extrem de loial. Cei care ajung să se afle pe lista ta de „cadorisiţi” sunt nişte norocoşi, deoarece cutia cu aspect banal va ascunde adevărate nestemate, pline de semnificaţie.

  1. Ai ales cutia cu fundă roz

Mică şi delicată, aşa este cutia de cadouri pe care ai ales-o tu. Ai împodobit-o cu o fundă roz, ceea ce îi accentuează şi mai tare feminitatea. Nimeni nu ar putea avea nici cea mai mică îndoială asupra provenienţei sale: cutia de cadouri a fost aleasă de o persoană romantică, sensibilă, cu o graţie înnăscută şi un suflet nobil. Nu te sfătuim să nu o foloseşti şi pentru Secret Santa, deoarece toţi ochii se vor îndrepta imediat spre tine.

Caracterul tău delicat, sensibil, se reflectă nu numai în cutia de cadouri pe care ai ales-o, ci şi în darul pe care l-ai făcut. Ai cutreierat zile în şir pentru a fi sigură că ai atins compatibilitatea perfectă cu omul ce urmează a fi „cadorisit” sau ai ascultat de glasul intuiţiei: oricum ar fi, ţi-ai folosit nu numai portofelul, ci şi mecanismele inimii. Tremuri de nerăbdare, de anticipare şi de teamă că poate cadoul nu va fi pe placul persoanei respective, dar ştii prea bine, în adâncul sufletului, că nu ai cum să o dai în bară: o fiinţă iubitoare, caldă şi romantică, așa cum ești tu, nu poate să greşească.

  1. Ai ales cutia ornată cu crenguţe de brad

Făcută cu propria mână, produs al degetelor abile care au împletit funda şi al buzelor care au suflat cu iubire peste tot acest cadou - nici nu îţi trece prin cap să cumperi cutii de cadouri: tu le realizezi pe toate singură!

Creativitatea şi imaginaţia se numără printre cele mai de preţ calităţi ale tale şi te mândreşti pe bună dreptate cu ele. Nu e nimic ce te descumpăneşte, pentru că găseşti o soluţie originală la orice problemă, care îi lasă pe cei din jur înmărmuriţi. În acelaşi timp, eşti o persoană responsabilă, activă şi implicată, punând pasiune în cauzele tale. „De ce să continuăm să promovăm consumerismul, când putem să creăm singuri multe dintre obiectele de care avem nevoie?”, este întrebarea pe care ţi-o pui de fiecare dată când mai meştereşti la o cutie de cadouri. Dacă este cineva care va salva lumea, acel cineva eşti tu!

Spune-ne ce cutie de cadou ai ales şi, mai ales, dacă ţi s-a potrivit interpretarea noastră!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!