Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul regelui: ce tip de bărbat te merită?

Luni, 20.02.2017
de Viorica Ghinea

Fiecare femeie dezvoltă de-a lungul vremii o anumită tipologie masculină de care se simte atrasă, dar nu înseamnă că aceasta este și cea potrivită. Dacă am ști din timp ce fel de bărbat ni se potrivește, ne-am scuti de multe dezamăgiri sentimentale. Acesta este secretul unei povești de dragoste care să dureze până la adânci bătrâneți.

Ca să descoperi lângă ce tip de bărbat îți vei găsi fericirea, trebuie să urmezi testul regelui. Am realizat un colaj cu patru personalități de seamă din istorie, regi cu temperamente diferite, și te invităm să alegi unul dintre ei.

coroana de aur

Testul regelui îți prezintă alesul inimii!

Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege una dintre ele. Reține numele regelui și citește apoi interpretarea psihologică a testului. A venit momentul să afli cine este alesul inimii tale, bărbatul pentru care merită să lupți, singurul care te poate face fericită.

colaj testul regelui

1. Regele Arthur – bărbatul independent

Ai ales prima imagine, cea care îl reprezintă pe Regele Arthur. Acesta este un conducător britanic legendar, care a fost numit idealul cavaleresc. Literatura vorbește despre înțelepciunea și curajul lui în luptă, fiind considerat unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei. Nu îți propunem să faci o călătorie în timp pentru a te bucura de farmecul lui, ci să îți îndrepți atenția spre bărbații care îi seamănă: galanți, spontani, responsabili.

Ai nevoie în viața ta de un bărbat independent, care este în stare să ia singur decizii și care dă dovadă de curaj chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. El te va proteja și îți va oferi singuranța de care ai nevoie într-o relație de cuplu, pentru că este suficient de matur cât să înțeleagă cum trebuie să se comporte cu o femeie. Doar un asemenea reprezentant al sexului opus te-ar putea face să te simți ca o regină.

2. Regele Richard I – bărbatul ambițios

Supranumit Inimă-de-Leu, Richard I a fost considerat un mare lider militar. Acesta a fost regele Angliei între anii 1189-1199, timp în care a demonstrat că este în stare de orice pentru a ajunge acolo unde își dorește. Poporul l-a adorat pentru spiritul războinic de care a dat dovadă, dar și pentru că era un apărător al credinței. Nu te speria de legendele sângeroase care s-au țesut în jurul lui, pentru că nu îți recomandăm să îți cauți fericirea în brațele unui bărbat necruțător.

Tu ai nevoie lângă tine de un reprezentant al sexului opus ambițios, unul care să lupte zilnic pentru tine. Poate că te atrag cuvintele frumoase, dar ai mai multă nevoie de fapte. Prin urmare, ar trebui să alegi întotdeauna un bărbat care îți demonstrează că te vrea în viața lui, nu unul care oferă impresia că tu trebuie să îl cucerești zilnic.

3. Regele Alexandru cel Mare - bărbatul pasional

Regele Alexandru cel Mare este considerat până în zilele noastre unul dintre cei mai mari conducători militari din istorie. La doar 32 de ani, acesta stăpânea cel mai mare imperiu cucerit vreodată. Istoricii l-au descris ca pe un bărbat frumos, pasional și impulsiv, dar și calm și calculat în același timp. Știa foarte bine ce latură să lase la iveală în funcție de moment. Regele Alexandru cel Mare era pasionat de arte și de științe, dar nu prezenta prea mult interes față de domeniul sportiv.

Un bărbat care se aseamănă la caracter cu regele Alexandru cel Mare te merită în viața lui. Acesta îți va condimenta viața și te va face să guști experiențe de care nu ai mai avut parte niciodată. Îți va oferi liniște și siguranță, dar și intensitate în același timp, toate în doze echilibrate, cât să nu cunoști efectele monotoniei în cuplu.

4. Regele Filip al II-lea al Franţei - bărbatul generos

Regele Filip al II-lea a domnit între anii 1180-1223, timp în care Franța a cunoscut o înflorire spectaculoasă. Regatul s-a extins și s-a bucurat de prosperitate financiară, regele fiind astfel simpatizat de către popor. Istoria vorbește despre un bărbat cu caracter puternic, generos, atent și preocupat de binele celor din jurul lui.

Bărbatul care te merită este unul care are aceleași trăsături de caracter ca regele Filip al II-lea al Franței. Și nu ne referim doar la generozitatea materială, ci și la cea sufletească. Ai nevoie de cineva care să se implice trup și suflet în relație, la fel cum o faci și tu. Unul care oferă jumătăți de măsură, care își pune fericirea lui pe primul plan, nu are ce să caute în inima ta și în patul tău.

Împărtășește cu noi rezultatul pe care l-ai avut! Chiar știe să indice testul regelui acel bărbat care te merită și de care ai nevoie în viața ta?

 

Află și ce fel de femeie ești din testul reginei!

Surse foto: en.wikipedia.org

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!