Testul stelei magice îţi spune ce minune te aşteaptă de Crăciun

Testul stelei magice îţi spune ce minune te aşteaptă de Crăciun

Redactor Andreea Baluteanu

Steaua care luminează bradul împodobit de Crăciun simbolizează cel mai bine miracolul acestei sărbători: ea ne mângâie cu lumina credinţei unui prunc născut într-o iesle, venit să salveze lumea, dar şi cu alinarea speranţei că, atât timp cât există strălucire în lume, totul va fi bine.

De asemenea, stelele pot reprezenta viaţa ta şi cursul magic pe care aceasta îl ia în preajma cele mai iubite sărbători a omenirii. Pentru că suntem ceea ce credem, este suficient să te convingi că acest Crăciun va aduce o mică minune în existența ta, pentru ca ea să se întrupeze în mod magic. Testul stelei îţi va spune ce te aşteaptă în cea mai frumoasă perioadă a anului!

Testul stelei magice: în ce minuni vei crede de acest Crăciun

Priveşte imaginile de mai jos, dar nu alege acea stea cu care ţi-ai împodobi viteazul brad, ci pe aceea spre care te îndreaptă inima ta!

  1. Ai ales steaua roşie pe fundal argintiu

Roşie ca focul; aşa îţi este steaua agăţată în brad, dar şi inima. Crăciunul va fi pentru tine o perioadă plină de dragoste, în care îţi vei găsi (dacă nu ai făcut-o deja) marea iubire. Aşteaptă-te la sentimente înălţătoare, la surprize fabuloase, declaraţii fierbinţi şi romantism cât cuprinde. Minunea Crăciunului tău va purta cel mai frumos nume: iubirea.

Dragostea va veni ca o mângâiere în viaţa ta, la fel de moale şi de dulce precum catifeaua din care este confecţionată steaua pe care ai ales-o. Argintiul care încadrează festiv imaginea ta preferată sugerează şi puritatea sentimentelor: vei trăi cele mai frumoase sărbători ale vieţii tale, purtată pe aripile sentimentelor depline, de neînfrânt.

  1. Ai ales stelele-globuri

Cine spune că doar o singură stea merită să lumineze bradul Crăciunului? Dacă more is more este principiul de bază al celei mai strălucitoare sărbători, de ce nu l-am aplica şi atunci când ne alegem steaua de suflet? Globuri în formă de stele, argintii şi aurii, atârnate de crenguţe vesele, cu sclipiri care îţi alungă orice umbră din suflet: alegerea ta afirmă răspicat că te aşteaptă o perioadă minunată în sânul familiei.

Pentru tine, adevărata minune sunt oamenii dragi din viaţa ta. Nu te interesează aventurile fabuloase, ci doar pacea şi fericirea căminului. Poate că te afli într-o relaţie binecuvântată cu copiii sau eşti single, dar înconjurată de rude numeroase şi zgomotoase; important este că momentele trăite de Crăciun, în casa plină de zarvă caldă, sunt pentru tine un adevărat dar, pe care ştii să îl preţuieşti. Tu şi ai tăi sunteţi zglobii şi strălucitori ca nişte globuri, legaţi indisolubil pe acelaşi drum verde al vieţii: cine mai are nevoie de minuni, când trăieşte aşa ceva?

  1. Ai ales steaua aurie mică

O stea mică, aurie, pâlpâind vesel pe un fundal luminat de doar câteva luminiţe firave, reprezintă cel mai puternic simbol al speranţei. Poţi răsufla uşurată, deoarece acest Crăciun va fi pentru tine o adevărată minune, punând capăt unor momente dificile pe care nu mai credeai că le poţi depăşi la un moment dat.

Ai avut parte de un an greu, perfect simbolizat de fondul întunecat al imaginii pe care tu ai ales-o. Din fericire, ce e mai greu a trecut, iar Crăciunul va fi oaza de linişte, pace şi fericire de care aveai nevoie mai mult ca orice. Precum o stea care străluceşte, măreaţă şi atotputernică, pregătită să distrugă tot întunericul din spatele ei, sărbătorile îţi vor aduce împlinire şi îţi vor umple sufletul de iubire şi speranţă, ca un adevărat miracol care şterge orice necaz.

  1. Ai ales steaua aurie mare

Mare, imensă, strălucitoare, atât de puternică încât nimic nu poate rezista în prezenţa sa: steaua spre care ţi-ai îndreptat privirea este o regină printre astre. Miracolul pe care îl vei experimenta de acest Crăciun va fi reprezentativ pentru cursul vieţii tale, pentru că acum îţi vei îndeplini un vis arzător, cel mai mare şi cel mai puternic de până acum.

Idealul tău străluceşte precum un astru nestins, mai arzător ca oricând. Fie că este vorba despre o iubire măreaţă, despre o ascensiune profesională fulminantă sau pur şi simplu despre acel momente de glorie la care visai, acesta este Crăciunul care ţi-l va dărui. Nu mai aştepta şi păşeşte pe calea dorinţei tale: steaua aurie, unica podoabă a sărbătorilor, te va ajuta să ţi-o îndeplineşti, aşa cum nu ţi-ai fi imaginat nici în cele mai fabuloase fantezii. Noi ne bucurăm din tot sufletul pentru tine.

Testul stelei magice dezvăluie cu puteri profetice miracolul care te aşteaptă de acest Crăciun! Tu eşti mulţumită de interpretarea pe care ai primit-o?

Articolul urmator
De ce se spune "bogdaproste" când primim de pomană?
De ce se spune "bogdaproste" când primim de pomană?
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?
Incepe quiz
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (46)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.