Nu Skin

Tradiții și superstiții de Revelion. Ce să faci ca să ai noroc tot anul

Lorena Teacă

Fiecare început de an reprezintă o nouă șansă de a începe lucruri pe care le pui la cale de foarte mult timp.

Reuniunile de Anul Nou au devenit o tradiție, motiv pentru care fiecare femeie se aranjează și îmbracă cea mai frumoasă rochie, pentru a intra în noul an așa cum se cuvine.

Cu toate acestea, petrecerea nu este una oarecare, deoarece include anumite superstiții și obiceiuri pe care fiecare persoană trebuie să le respecte, pentru a intra în noul an cu capul sus.

Iată care sunt superstițiile de care trebuie să ții cont, dacă vrei să ai noroc în noul an!

Sărutul de la miezul nopții

Sărutul de la miezul nopții

Această superstiție este foarte răspândită, pentru că femeile își doresc mult succes pe plan sentimental. Se spune că, dacă nu te săruți la miezul nopții, vei avea parte doar de ghinion pe tot parcursul următorului an.

Consumă alimente verzi

Consumă alimente verzi

Se spune că, dacă mănânci alimente verzi în seara de Revelion, vei avea parte de prosperitate financiară în anul ce urmează. Mai mult decât atât, mazărea este recunoscută că aduce noroc pe toate planurile.

Nu lăsa dulapul gol

Nu lăsa dulapul gol

Dacă ai de gând să pășești în viitorul an cu dulapurile aproape goale, mai bine te-ai gândi de două ori înainte să faci asta. Trebuie să știi că asta înseamnă sărăcie pentru tot anul următor, lucru care ar trebui să te pună pe gânduri.

Nu duce gunoiul

Nu duce gunoiul

Aruncarea gunoiului în ziua de Revelion poate atrage pierderea anumitor lucruri pe tot parcursul următorului an. Astfel, dacă ai de gând să arunci ceva la gunoi sau să scoți gunoiul din casă, mai bine ai face-o înainte de Revelion sau începând cu 2 ianuarie.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta