Trei zodii care se despart toamna aceasta

Trei zodii care se despart toamna aceasta

Redactor Andreea Baluteanu

Razele soarelui sunt mai slabe, iar tumultul sentimentelor aprinse păleşte în inimile noastre. Toamna este anotimpul singurătăţii, în care aleile presărate cu frunze moarte şi cerul palid ne îndeamnă la solitudine.

În aceste condiţii, mai e de mirare că unele zodii, ale căror relaţii au rezistat ispitelor de vară, se găsesc în situaţia de a spune adio iubirii în această toamnă? Descoperă mai jos semnele astrologice care se despart acum!

Trei zodii care spun adio iubirii în această toamnă

Berbec

Fierbinte şi pătimaş, Berbecului nu îi este greu să cedeze pasiunii şi să aibă parte de poveşti spontane de iubire, pline de adrenalină. Problema intervine în momentul în care trebuie să menţină interesul aprins în relaţie, pentru că este recunoscut pentru firea sa agitată, care se plictiseşte repede.

Nu degeaba e cea mai ghinionistă zodie. Din păcate, astrele nu îi surâd deloc temerarului Berbec în această toamnă. Dacă te-ai născut în această zodie, ştii că toamna este un anotimp dificil pentru tine. Covorul moale de frunze te face să tânjeşti după nisipul fierbinte al mării, iar soarele, singura iubire căreia îi rămâi fidelă, nu mai vrea să îşi facă apariţia pe cerul tău! Obligată să te obişnuieşti cu noile condiţii meteo, devii din ce în ce mai agitată şi mofturoasă: este de mirare că partenerul de viaţă decide să pună punct relaţiei? Iar în starea în care te afli, nici tu nu ai prea chef să stai în preajma sa, aşa că acest deznodământ îţi convine mai mult decât ţi-ai dori să recunoşti!

Peşti

Fetele din Peşti sunt fanele numărul unu ale iubirii. Dacă ar fi după ele, şi-ar petrece fiecare clipă a vieţii în compania iubitului, cu stomacul frământat de fluturaşii năbădăioşi. Din păcate, prinţul pe cal roz nu este un personaj comun în peisajul citadin, aşa că nativele sunt nevoite să trăiască mai degrabă zbuciumate de suspine decât de pasiunea dragostei.

Ghinionul în dragoste ţi se acutizează şi mai tare acum, odată cu venirea toamnei! Nici astrele nu ţin cu tine, hotărând că este cazul să termini o relaţie care durează de ceva vreme, dar nici starea ta nu este prea bună. Nostalgia anotimpului ploios te marchează şi te trezeşti intonând versuri triste din Shakespeare sau, mai rău, din baladele la modă acum zece ani. Iubitul tău, dimpotrivă, are chef de distracţie şi nici nu concepe să rateze petrecerile sezonului! În aceste condiţii, diferenţele dintre voi devin şi mai pronunţate, iar despărţirea de comun acord este aproape o certitudine. Dar suferinţa se potriveşte artistic cu peisajul dezolant al toamnei, aşa că ţi-o asumi aproape cu plăcere!

Capricorn

Un semn aşa hotărât, inteligent şi puternic precum tine rareori se lasă înfrânt de voia astrelor! Chiar dacă stelele uneltesc la adresa ta şi vor să pună punct poveştii de dragoste pe care o trăieşti, nu ele sunt principalele vinovate pentru sfârşitul relaţiei tale. Problema este că toamna nu se numără doar bobocii, ci şi proiectele noi la muncă, aşa că te aşteaptă o perioadă aglomerată, în care vei munci asiduu din zori şi până seara.

Ambiţia ta te determină să îţi stabileşti foarte bine priorităţile: cine are nevoie de dragoste, când este un moment excelent pentru a te afirma pe plan profesional şi a o lua înaintea colegilor ameţiţi de astenia de toamnă? Nu vrei să pui capăt relaţiei, ci doar să iei o pauză pentru a te concentra mai bine pe muncă. Însă iubitul tău nu primeşte prea bine această veste şi se plânge că „i-ai dat papucii”. Ca să fim sincere până la capăt, nici măcar nu o să îţi pară prea rău: oricum nu era o fire potrivită pentru tine!

Tu ce părere ai? Eşti inclusă printre zodiile care pun punct unor relaţii în această toamnă sau vei bea paharul cu vin cald, în faţa şemineului, alături de iubitul tău, ca întotdeauna?

Surse foto: pexels.com, Istock

Articolul urmator
15 filme după cărți de dragoste care îți vor rămâne în suflet
15 filme după cărți de dragoste care îți vor rămâne în suflet

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.