Zodia care suferă cel mai mult din dragoste!

Redactor Andreea Baluteanu

Fiecare femeie a avut momente când a simţit că i se frânge inima din cauza unei iubiri neîmplinite. Deşi majoritatea semnelor astrale au trecut până la urmă peste aceste clipe dramatice, există o zodie care „moare” câte puţin de fiecare dată când o poveste de dragoste se încheie în mod tragic!

Descoperă mai jos zodia care suferă cel mai mult din cauza sentimentelor rănite!

Peştii, semnul zodiacal care simte cel mai acut durerea în dragoste

Poate că Racii sunt cel mai sensibil semn, dar „confraţii” lor supuşi elementului apă, Peştii, „câştigă” uşor titulatura de cea mai emotivă zodie. Nativii încearcă sentimente pe care ceilalţi nici măcar nu le pot numi şi înoată veşnic într-o mare de senzaţii, cea mai mare provocare a vieţii lor fiind să nu se înece în acest tumult sentimental.

Această sensibilitate extremă este tradusă, fireşte, şi în viaţa lor amoroasă. Peştii simt iubirea altfel decât muritorii de rând. Sunt romantici şi idealişti şi cred cu tărie în existenţa unui suflet pereche, pe care nu încetează să îl caute toată viaţa. Dau totul în dragoste, sunt generoşi şi tandri, iar partenerul lor se va simţi ca un adevărat răsfăţat al sorţii, doar pentru că le este alături.

Mai ales nativele acestei zodii par să fi fost anume create pentru a se îndrăgosti. Peştoaicele nu se simt împlinite decât în interiorul unei relaţii, iar fericirea iubitului este mai importantă decât a lor. Sunt loiale, credincioase şi sacrifică orice pentru ca cel drag să se poată bucura pe deplin de viaţa alături de ele. Înarmate cu o intuiţie puternică, ele vor ghici orice dorinţă a partenerului, chiar înainte ca aceasta să fie exprimată. De asemenea, nu putem uita că aceste native au „cetăţenie dublă”, locuind în lumea mistică a viselor la fel de mult ca şi în cea reală.

Dotate cu un asemenea „apetit” pentru dragoste, nici nu este de mirare că fetele din zodia Peşti suferă cel mai mult atunci când relaţia lor eşuează. Tocmai pentru că investesc totul în iubire, ele vor resimţi acut pierderea a ceea ce a contat cel mai mult şi vor avea cu adevărat impresia că „mor din dragoste”. Suntem sigure că această frumoasă metaforă nu este deloc o invenţie, ci o simplă „radiografie” veridică a senzaţiilor unui nativ din zodia Peşti, după ce a fost părăsit, pe care restul lumii a ridicat-o la rang de poezie.

Nativa varsă lacrimi amare când trebuie să se despartă de cel drag sau când e părăsită, dar e mai puternică decât crede şi se va reface, atât timp cât îşi doreşte cu adevărat să o facă (şi nu preferă să se complacă în ipostaza de victimă a unei iubiri neîmplinite). Într-un răgaz care poate rima sau nu cu „eternitatea”, inima ei se va reîntregi, pentru a fi dăruită din nou.

Mai mult, fata născută în zodia Peşti este înzestrată cu un magnetism aparte, care atrage bărbaţii. Poate că nu este o seducătoare înnăscută precum aceste semne zodiacale, dar tocmai aici intervine şi atracţia irezistibilă pe care o exercită: nativa pare delicată, o adevărată „zână”, dar este mai periculoasă decât ai putea crede! Această veste, îmbucurătoare la prima vedere pentru fetele etern îndrăgostite, este de fapt una cât se poate de proastă: Peştii vor ispiti dragostea ca un magnet şi vor „înota” din relaţie în relaţie, pentru a sfârşi plângând din nou din cauza unui bărbat care nu le apreciază la adevărata lor valoare.

Desigur, dacă vor reuşi să îşi tempereze atracţia pentru bad boys, nativele din această zodie vor fi fericite, deoarece au tot potenţialul nativ pentru o căsnicie fericită. Din păcate, ele cedează repede tocmai în faţa acelor bărbaţi cu care nu sunt deloc compatibile: irezistibili, libertini, în ochii cărora Peştoaicele citesc o suferinţă ascunsă (care există doar în imaginaţia lor), pe care vor să o vindece din tot sufletul.

Vor exista şi native care, sătule de atâta suferinţă în dragoste, îşi vor închide inima în faţa ei şi se vor transforma într-un zid impenetrabil de piatră (deşi vor continua să sufere în interior). Deplângem sincer această posibilitate, pentru că va periclita potenţialul de a iubi al nativei! Odată „izolată” din calea sentimentelor aprinse, Peştoaica nu va fi „întoarsă” pe calea dragostei decât de un bărbat înzestrat cu o răbdare de fier, care va accepta să plătească pentru păcatele tuturor înaintaşilor săi (da, fata din această zodie poate fi uneori mai rea decât colega sa cu influenţe acvatice, nativa din Scorpion).

Ce poţi să faci dacă te-ai născut în zodia Peşti, iar suferinţa în dragoste îţi este la fel de familiară precum înotul în apele agitate ale mării? Să îţi asculţi intuiţia cu adevărat fenomenală! Ea te va ţine departe de cei care nu te merită şi îţi va indica precis bărbatul care te va face fericită. „Curmă-i” glasul, iar lacrimile din iubire vor deveni cele mai bune prietene ale tale.

Tu te-ai născut în semnul zodiacal care suferă cel mai mult din dragoste? Eşti de acord cu spusele noastre?

Articolul urmator Ea este femeia care nu simte absolut nicio durere. De ce afecțiune rară suferă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (78)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.