Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Trei zodii de femei care sunt doamne adevărate

Victoria Dragan

Elegantă, diplomată și înțeleaptă - așa este o femeie care poate fi considerată o lady în adevăratul sens al cuvântului. Este imposibil să nu o remarci în societate și să nu îți îndrepți gândurile pline de admirație către ea. Nu orice femeie poate fi lăudată pentru aceste caracteristici rare, ci doar reprezentantele a trei semne zodiacale.

Citește ce native pot fi considerate doamne adevărate!

Trei femei din zodiac cu diplomă de lady

Taur

Cumpătată și diplomată, nativa acestui semn astrologic este o adevărată doamnă, chiar și atunci când nu o privește nimeni. Ea nu se comportă manierat doar atunci când se află în societate, ci și atunci când este în confortul casei ei. Spre deosebire de alte reprezentante ale sexului frumos, ea are o viziune diferită asupra vieții de familie și asupra carierei, astfel că nu se abate niciodată de la principiile ei. Celelalte femei o privesc atent pentru a „fura” măcar câteva dintre secretele ei, dar puține reușesc să îi surprindă esența.

Nu doar limbajul și comportamentul o recomandă pentru titlul de „doamnă adevărată” pe această nativă, ci și stilul vestimentar pe care îl abordează. Deși construiește outfituri minimaliste, ele nu sunt deloc banale, ci surprind mereu prin detalii bine alese. Hainele ei exprimă de la depărtare bun gust și rafinament.

Balanță

O altă nativă care merită din plin să se numere printre femeile care sunt considerate doamne adevărate este cea născută în Balanță. Diplomația și echilibrul sunt caracteristicile care descriu cel mai bine acest semn zodiacal. Nativa își alege mereu cuvintele cu grijă, motiv pentru care este considerată una dintre cele mai înțelepte femei.

Pe oriunde merge, ea lasă mereu o impresie bună, așa cum o face doar o femeie de calitate. Știe cum să se comporte, chiar și atunci când este implicată într-un conflict dur. Atitudinea ei reprezintă o sursă de inspirație aleasă pentru cei din jur. Bunele maniere sunt ca apa și aerul pentru ea, astfel că nu tolerează pe oricine în jurul ei.

Pești

O adevărată profesoară în materie de stil, femeia născută în zodia Pești debordează de eleganță și clasă. De la aspectul fizic până la atitudine, ea este o adevărată doamnă. Nu are nevoie de o pereche de pantofi cu toc pentru a demonstra că este o adevărată divă, atitudinea ei distinsă fiind dovada clară că merită acest titlu deosebit.

Reprezentanta acestui simbol astrologic este discretă, bine crescută și cumpătată. Îi uimește deseori pe cei din jur cu vocabularul ei frumos. Comportamentul ei nu lasă niciodată de dorit, pentru că știe cum să se comporte în orice situație ca o maestră în arta dialogului. Să stai în compania ei este o adevărată plăcere, mai ales că ai atât de multe lucruri utile de învățat de la ea.

Chiar dacă nu te numeri printre femeile pe care astrologii le consideră doamne adevărate, nu înseamnă că nu poți deveni una. Tot ce trebuie să faci este să urmezi principiile pe care le aplică în viață o lady.

Citește și care sunt cele mai stilate femei ale horoscopului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (79)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!