Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Trei zodii izgonite din Rai

Joi, 09.02.2017
de Mihaela Onofrei

Cu toții știm povestea lui Lucifer care a fost izgonit din Rai. Acesta a ajuns la ultimul nivel de desăvârșire, iar mândria și trufia l-au făcut să își dorească să își schimbe statutul. Acest înger devenise vanitos, îngâmfat, cu o viziune egocentristă. El începuse să își construiască un plan de revoltă și de înlăturare a lui Dumnezeu. Vanitatea lui Lucifer i-a asigurat și căderea din Eden.

Vom rămâne surprinși câte trăsături comune avem cu acest înger întunecat. Nu ne mulțumim niciodată cu ceea ce avem, iar unii dintre noi suntem în stare să facem orice pentru a ne schimba statutul, chiar dacă acest lucru presupune rănirea celorlalți. Dacă zodiile ar fi trăit în Rai, acești trei nativi sigur ar fi fost primii izgoniți. Izgnonirea lor ar fi rezultatul mândriei, avariției și minciunilor lor.

Iată care sunt cele trei zodii izgonite din Rai!

Scorpion

Scorpionul sigur ar fi fost primul izgonit din Rai. Firea lui enervantă ar fi provocat numai conflicte. Deoarece îi place să își bage coada peste tot, acesta ar fi atras asupra sa ura tuturor. De asemenea, nimeni nu ar mai avea încredere în el, deoarece acesta bârfește pe toată lumea. Invidia este altă trăsătură ce caracterizează această zodie, iar din invidia pentru ceilalți apar minciunile. Scorpionul simte des nevoia de a minți, pentru că îi hrănește egoul și sădește invidie în rândul prietenilor săi. Totuși acesta nu ar face nimic altceva decât să atragă mânia lui Dumnezeu asupra sa, ceea ce va duce sigur la alungarea sa din Rai.

Berbec

Acest nativ sigur ar fi cel care le-ar ști pe toate în Rai, deși de cele mai multe ori numai gura ar fi de el. Vanitatea este principala sa caracteristică ce îl face să nu își recunoască greșelile, nici măcar atunci când adevărul este evident. Berbecul preferă să se contrazică cu toată lumea, iar atunci când se simte contrazis și încolțit, se apără certându-se cu ceilalți. Mândria îl mână să nu se lase înfrânt într-o discuție, iar asta ar semăna numai ceartă în Rai. Dumnezeu ar fi atât de supărat pe el, încât l-ar alunga la a 3-a abatere.

Gemeni

Nici Gemenii nu sunt feriți de furia lui Dumnezeu, care va duce la alungarea lor din Rai. Gemenii ar fi genul de îngeri care s-ar lăsa corupți de putere și de bani. Avariția lor i-ar determina să încerce să strângă tot felul de lucruri pe care le găsesc în Eden și pe care să le comercializeze. Pentru a-și duce scopul la final, aceștia ar încerca inclusiv să fure și să ascundă. Acest lucru nu ar dura mult, deoarece Dumnezeu ar afla și i-ar izgoni imediat, pentru a nu-i influența pe ceilalți îngeri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!