Ultimele tendințe în aniversările copiilor: animatori de petrecere!

Ultimele tendințe în aniversările copiilor: animatori de petrecere!

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ții minte cum se desfășurau petrecerile pe vremea când eram copii? Aveam parte de tort delicios, de distracție cu prietenii și poate de o ieșire la un loc de joacă, dacă eram suficient de norocoși.

Azi, perspectiva prichindeilor e mult mai extinsă, nu doar din punctul de vedere al educației, dar și al distracției. Pentru că știm că îți dorești ce-i mai bun pentru piciul tău și vrei să faci tot posibilul pentru a-l transforma într-un adult echilibrat din toate punctele de vedere, îți propunem cea mai tare tendință în materie de petreceri pentru copii. Descoper-o în rândurile de mai jos!

Petrecerile pentru copii, atunci versus acum

Când eram mici, zilele noastre de naștere se sărbătoreau cu tort delicios, cu cadouri și cu cei mai buni prieteni. Dacă eram norocoși, poate ai noștri preparau pizza acasă sau, dacă aveam parte cu adevărat de o aniversare spectaculoasă, ieșeam în oraș la un loc de joacă ori la o cofetărie unde ne distram de minune cu toți cei dragi inimii noastre.

Nu spunem că lucrurile s-au schimbat prea tare în această eră a tehnologiei și preferăm să credem că distracția, amuzamentul, interacțiunea dintre copii și adulți rămân principalele repere ale unei petreceri aniversare fabuloase (nu uităm de cadouri). Cu toate acestea, spre deosebire de vremurile mai mult sau mai puțin îndepărtate în care ne sărbătoream noi anii copilăriei, azi există riscul ca cei mici să prefere să se joace pe PlayStation sau să petreacă timpul pe social media.

Pentru a evita ca prichindelul tău să își serbeze ziua de naștere cu „ochii în telefon”, s-a inventat cea mai tare modă în materie de petreceri pentru copii. Nu e nouă, dar a luat amploare în ultima perioadă, și nici nu e de mirare. Ea presupune joacă, jocuri interactive, povești, comunicare între pici și activități fun care îi mențin pe cei mici în permanență interesați, în culmea fericirii. Despre ce e vorba? Despre animatorii pentru copii, „moda momentului”. O spunem cu un entuziasm molipsitor, deoarece sunt cheia unei zile de naștere pur și simplu senzaționale. Află de ce preferăm animatori pentru copii în locul unui party tradițional în rândurile de mai jos!

Animatorii pentru copii de la Ursulla, garanția unei petreceri de neuitat

Crede-ne, dacă te vei gândi puțin la ceea ce înseamnă o petrecere cu animatori pentru copii, vei realiza că nu e cu mult diferită de ceea ce experimentam noi când eram copii. Da, atunci rolul de entertainer era jucat de un părinte cu personalitate și charismă, dar câți dintre noi chiar aveam așa ceva? Deoarece sărbătorea celui mic poate fi și un prilej de fun pentru mami și tati, au apărut serviciile de animatori pentru copii.

Iar la Ursulla distracția este garantată! Ai parte de performanțe de actorie ireproșabile din partea animatorilor, de activități artistice și educative de cea mai înaltă calitate și de distracție cât cuprinde. În practică, ce primești de la Ursulla? Jocuri interactive, modelare de baloane, pictură pe față, tun de confetti care va fi pus în funcțiune atunci când e adus tortul și mașină de baloane de săpun, plus un animator care va veni îmbrăcat în personajul fantastic pe care îl adoră copilul tău, fie că e vorba despre un pirat curajos, despre un Iron Man care salvează lumea sau despre o prințesă Disney diafană.

Iată mai jos câteva dintre motivele pentru care să alegi serviciile marca Ursulla!

Animatorii pentru copii Ursulla sunt actori desăvârșiți. Dacă alte firme îți pun la dispoziție animatori fără vreo legătură cu această slujbă, Ursulla îți asigură calitate. Animatorii sunt charismatici, talentați, își intră genial în rol și adoră copiii. Mai mult, aceștia sunt îmbrăcați în costume excelent executate, care arată autentic, fiind vorba despre outfituri cu licență Disney sau Warner Bros: nu e nimic lăsat la voia întâmplării, pentru ca puiul tău să aibă parte de o experiență de care își va aminti toată viața.

Animatorii pentru copii au parte de un training bine pus la punct. Un animator poate fi dotat cu talent și imaginație ieșită din comun, dar, dacă nu are experiență cu copiii, aceste calități vor fi în zadar. Animatorii Ursulla au parte de training din partea profesioniștilor cu zeci de ani de experiență în spate, așa că vor ști să îi fascineze pe cei mici, să controleze și să medieze eventualele conflicte și, mai ales, să se asigure că toți copiii se bucură și participă în aceeași măsură, indiferent de temperamentul lor.

Copilul tău e în siguranță. Orice mamă știe că cel mai important este ca mica sa minune să nu pățească ceva. Și nu ne referim aici la căzăturile din joacă, de care orice prichindel trebuie să aibă parte, ci la accidentele serioase, care sunt un rezultat al neglijenței. Nu numai că animatorii Ursulla au experiență cu copiii, dar la fel de important este că aparatura și accesoriile folosite sunt de cea mai bună calitate. La pictura pe față se folosesc culori speciale, profesionale, cu certificat de conformitate, iar pentru mașina dublă de baloane este utilizat un lichid nontoxic și nonalergic special pentru copii. Acestea sunt concepute astfel încât să nu provoace alergii sau iritații copiilor cu piele sensibilă.

Copilul tău învață ceva. Știm prea bine că lecțiile învățate prin joc sunt cele mai prețioase, de aceea ne plac atât de mult petrecerile cu animatori de copii de la Ursulla. Activitățile artistice includ pictură, povești sau cântece, astfel că cel mic își va desăvârși cunoștințele. Iată cea mai importantă diferență față de petrecerile de pe vremea când eram noi copii.

Copilul tău se distrează. Care e menirea unei petreceri? Distracția! Vrei ca cel mic, până la urmă, să își amintească de ziua sa cu veselie și voie bună. Iar animatorii de copii de la Ursulla sunt crema cremelor în acest sens. Scenariile fanteziste sunt puse la punct în Atelierul de Creație Ursulla și sunt interactive și educative, dar mai ales extrem de fun. Mașina de baloane, cea de confetti, dar și accesoriile animatorilor (aceștia îi pot distra pe cei mici cu jocuri cu mingi, sfori, linguri, saci pentru întreceri etc.) vor lipi un zâmbet enorm pe fața celui mic. Ce să mai spunem despre bucuria de a se întâlni față în față cu Tinkerbell sau cu îndrăgitele personaje din „Star Wars”?

Până la urmă, noi considerăm că succesul unei petreceri nu se măsoară în cadouri, ci în zâmbete și în amintiri pentru mai târziu. De aceea, îți recomandăm cu dragă inimă serviciile Ursulla. Consultă galeria de oferte de pe  animatori-petreceri-copii.ro și alege-o pe cea mai bună pentru tine și pentru copilul tău! Meritați la creme de la creme!

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.