Vineri pe plaja de la Kazeboo ne aşteaptă un party decadent marca The Brunch Affair

Joi, 21.07.2016
de Diva Hair

Pentru că vara au loc cele mai incendiare party-uri, vineri, pe 22 iulie, vino la mare pentru un party decadent, intitulat sugestiv Summer Lust, pe plaja din nordul staţiunii Mamaia, Kazeboo Beach.

 

Trendul petrecerilor s-a schimbat considerabil în ultima vreme. Dacă înainte era cool să fii pe guestilstul cluburilor de noapte unde nu toată lumea avea acces.

Acum sunt cool party-urile de zi, care câştigă din ce în ce mai mult teren şi reusesc să adune cel mai frumos public. Acum sunt cool aceste party-uri The Brunch Affair.

Secretul?

Este uşor de intuit! În primul rând cred că ceea ce atrage este tocmai ineditul şi noutatea pe care o reprezintă acest gen de petreceri.

Însă o dată ajuns la party, după ce sentimental de noutate a fost consumat, intervine altceva. Deodată te trezeşti într-un cadru foarte mişto, unde fiecare detaliu a fost gândit să întregească experienţă şi să o facă de neuitat.

De data aceasta, The Brunch Affair ne poartă pe una dintre cele mai frumoase plaje din nordul staţiunii Mamaia şi ne promite o noapte nebună pe care nu o vom uita curând.

The Brunch Affair nu este un brunch obişnuit, ci petrecerea pe care o aşteptai.

Dacă nu ştii cu ce să te îmbraci, îţi sugerăm să mergi pe o combinaţie de white&cooper. De ce această combinaţie de culori? E simplu. Pentru că şi de această dată, evenimentul impune un anumit dress code.

Mai multe detalii legate de event, găsiţi pe pagina oficială de Facebook.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!