Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Vrei sa devii stewardesa?

Redactor Divahair.ro

Te asteptam la primul eveniment din Romania dedicat viitorilor insotitori de bord! Pe 23 noiembrie, la Hotel Residence Arc de Triomphe, are loc primul eveniment din Romania dedicat viitorilor insotitori de bord - conferinta "Vreau sa fiu stewardesa".  Reprezentanti ai scolilor de aviatie si ai companiilor aeriene, stewardese de cariera si specialisti HR implicati în recrutarea din domeniul aviatic se reunesc in cadrul acestui eveniment, pentru a oferi o perspectiva completa asupra meseriei de insotitor de bord.

Conferinta este structurata ca o introducere la o viitoare cariera in aviatie, astfel incat persoanele care participa sa aiba acces la informatii complete din domeniu. Discutam despre cum poti obtine o calificare ca insotitor de bord, cum decurg recrutarile pentru companiile aeriene si ce trebuie sa faci pentru a trece cu succes de toate etapele procesului de recrutare.

Totodata, participantii la eveniment beneficiaza de un workshop de indrumare in cariera sustinut de un specialist HR care a recrutat pentru companiile aeriene din Romania, iar la final un insotitor de bord cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu le va impartasi din intamplarile unei meserii printre nori.

Taxa de participare:

- 150 lei, pret special pentru inscrieri pana pe 14 noiembrie
- 200 lei, pentru inscrieri între 15 si 21 noiembrie

Taxa de participare include accesul la toate sesiunile de conferinta si pauzele de cafea(cafea, ceai, apa, sucuri, gustari), ghidul viitorului insotitor de bord în format print, participarea la workshop-ul de îndrumare în cariera, accesul la materialele si prezentarile lectorilor inclusi in program, o sesiune de Q&A, cadou personalizat AVON.

Inscrierea se face pe baza completarii formularului de contact disponibil aici. Confirmarea participarii la eveniment se realizeaza printr-un email trimis de echipa Vreau sa fiu Stewardesa, dupa achitarea taxei de participare.

Numar limitat de locuri. Ocuparea acestora se realizeaza in ordinea inscrierii pe site. Mai multe detalii despre eveniment si temele de discutii, regasesti aici: http://vreausafiustewardesa.ro/evenimente/

Parteneri: Carpatair Flight Training, Wizz Air, Scoala Superioara de Aviatie Civila

Cu sprijinul: AVON, R-HR Romania, Ask for Tax Free, Papion PR&Events

Parteneri media: Eva.ro, Divahair, 121.ro, Aviatia.ro, Pilot Magazin, News Air, V for Vintage

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!