Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zodia cu cele mai multe defecte

Victoria Dragan

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, toți avem trăsături negative în interiorul nostru. Oricât încercăm să le ascundem, tot ies la iveală în momente-cheie ale vieții. Defectele fac parte din personalitatea noastră, astfel că nu le putem face să dispară dintr-odată, ci doar să punem mai mult accent pe caracteristicile care ne oferă valoare. Deși toată lumea știe acest lucru, există totuși persoane care îți oferă impresia că vor să iasă în evidență prin defectele pe care le au. Astrele au decis! Ele sunt născute într-o zodie de Pământ.

Așadar, află care este semnul zodiacal care are cele mai multe defecte!

femeie stresata

Nativii cu cele mai multe defecte: nici măcar nu încearcă să le ascundă!

Cel mai mare defect al acestei zodii de Pământ este spiritul critic. Filtrul ei interior este destul de fin, astfel că nu tolerează multe lucruri celor din jurul ei. Nu este ușor să faci față firii ei perfecționiste, mai ales că ceea ce are de spus nu este tocmai constructiv pentru ceilalți. Încă nu ți-ai dat seama despre ce simbol astrologic este vorba? Ei bine, Fecioara a fost desemnată zodia cu cele mai multe defecte.

Deși spiritul critic este defectul care iese în evidență la nativii acestei zodii, ei mai au și alte trăsături negative de temut pentru ceilalți. Sinceritatea nu ar trebui să fie considerată un defect, dar în cazul acestor reprezentanți nici măcar nu mai știi ce să crezi. Părerile lor sunt mult prea dure uneori, astfel că ai prefera mai degrabă să se abțină decât să și le exprime. Poate că au dreptate în unele cazuri, dar cu siguranță ai opta pentru o altă abordare din partea lor.

Nu multe persoane rezistă în preajma reprezentanților acestui semn astrologic. Parcă nu le convine nimic uneori, iar mofturile lor sunt de-a dreptul insuportabile în astfel de momente. Când li se pune pata pe ceva, nimeni nu îi mai poate face să se răzgândească. Încăpățânarea lor pare să nu cunoască limite. Nu vor recunoaște că au greșit nici măcar atunci când li se demonstrează cu fapte solide.

zodia fecioara

Poate că Fecioarele par de încredere la prima vedere, însă ar trebui să te gândești de două ori înainte dacă să le mărturisești un secret. Într-adevăr, îl vor păstra o perioadă, dar când vor considera că le poate ajuta, nu vor avea remușcări în a-l spune tuturor.

Să nu crezi că lista defectelor se încheie aici! Nativi din Fecioară sunt egoiști, cinici, exigenți și irascibili. Nu spera la înțelegere din partea lor, cu atât mai puțin când sunt în toane proaste. De asemenea, nu te aștepta să primești compătimire din partea lor atunci când le împărtășești problemele tale. Te vor întâmpina cu o atitudine rece, dură și chiar te vor acuza că tu ești vinovată de tot ceea ce ți se întâmplă. Reprezentanții se pricep de minune să îi motiveze pe cei din jur, dar pur și simplu nu le place să o facă. Invidia de care dau câteodată dovadă îi impulsionează să îi descurajeze pe cei din jur.

Tu cunoști pe cineva născut în zodia Fecioară? Dacă da, ai trăit pe pielea ta defectele acestui semn astrologic?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (96)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!