Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Zodii care merită luna de pe cer

Miercuri, 25.01.2017
de Victoria Dragan

Dacă am aprecia din timp oamenii dragi la adevărata lor valoare, ne-am scuti de multe dezamăgiri, de lacrimi și de țipete de disperare. Din păcate, nu realizăm la momentul potrivit cine merită sacrificii și cine nu, ci doar după ce i-am pierdut. Lasă-te ghidată de astre și ține-i aproape de inima ta pe patru nativi ai horoscopului!

Iată patru zodii care merită să le oferi luna de pe cer fără să stai pe gânduri!

zana urcata pe luna

Zodii care merită să le aduci astrul nopții la picioare

Taur

Niciun sacrificiu nu este prea mare dacă ai în viața ta o persoană născută în zodia Taur. Nativii merită să uiți de mândria ta și de toate limitele pe care le ai și să faci orice pentru ei. Sunt fideli, de încredere, puternici și realiști, astfel că te poți baza întotdeauna pe ei. Nu te vor lăsa niciodată la greu, ci îți vor oferi cele mai bune sfaturi, vorbe de care poți să fii sigură că sunt venite din suflet.

Un reprezentant al zodiei Taur nu îți va cere niciodată luna de pe cer, fiindcă este prea modest, însă tu trebuie să fii pregătită oricând să i-o oferi. Nu aștepta un moment critic din viața voastră pentru a-i promite astrul nopții, ci demonstrează-i din timp cât de mult înseamnă pentru tine.

Rac

Racul este cea mai dulce zodie din tot horoscopul, așa că este imposibil să nu o îndrăgești. Nativii sunt buni de pus pe rană, motiv pentru care merită să fie prețuiți în fiecare secundă a vieții. Dacă i-ai promis unuia luna de pe cer, astrul care le guvernează semnul, nu uita ceea ce le-ai făgăduit. Acea persoană va crede cu tărie în cuvintele tale și va suferi mult dacă va realiza că au fost doar vorbe în vânt.

femeie in fata lunii

Reprezentanții acestui simbol astrologic sunt iubitori, deschiși, sinceri și înțelegători. Ca să nu îi pierzi, demonstrează-le că ești în stare de orice pentru ei. Fă-i să simtă că ocupă un loc special în inima ta și fii dispusă să le demonstrezi acest lucru mereu. Te vor ridica pe un piedestal înalt și vor fi dispuși să îți ofere chiar viața lor.

Scorpion

Un alt semn zodiacal pentru care merită să faci o călătorie fantastică spre bolta cerească este Scorpionul. Într-adevăr, nativii au așteptări înalte de la cei dragi și reușesc să te scoată din sărite câteodată, dar merită să le aduci chiar și luna de pe cer. Cu cât realizezi acest lucru mai repede, cu atât mai bine. Dacă ei vor simți măcar o clipă că nu îi apreciezi la adevărata lor valoare, nu vor sta prea mult pe gânduri, ci vor renunța la tine.

Nativii sunt înțelepți, fideli, puternici și fermecători, astfel că ar trebui să te gândești de două ori înainte de a lăsa baltă lupta pentru ei. În cazul lor, până și luna de pe cer este un dar neînsemnat...

Pești

Fără nicio îndoială, nativii zodiei Pești merită să întinzi mâna spre cer și să culegi luna de pe el. Nu spune nimeni că este ușor să le demonstrezi cât de mult înseamnă pentru tine, dar eforturile îți vor fi recompensate pe măsură. Vei câștiga respectul și iubirea reprezentanților pe viață. Ei sunt o comoară de neprețuit, astfel că trebuie să fii dispusă la multe sacrificii. Deși ei nu ți le vor cere, ci vor aștepta ca tu să le citești sufletul, tu demonstrează-le că ești empatică.

De ce merită zodia Pești să îi aduci la picioare astrul nopții? Pentru că nu vei mai găsi pe nimeni ca acești nativi, oricât ai căuta în lume. Ei te învăluie cu bunătatea lor, te cuceresc cu misterul și cu gingășia lor, pentru a te uimi apoi cu spiritul lor artistic.

Cunoști pe cineva născut în aceste zodii? Ai fi dispusă să le aduci luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (80)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!