Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii care rămân singure în 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Acest an nu va fi la fel de darnic cu toată lumea. Dacă pe alte planuri unii vor avea succes, pe plan sentimental lucrurile nu vor fi prea roz. Aceștia se vor confrunta cu probleme sentimentale încă de la începutul anului, când lucrurile vor lua o întorsătură negativă. Ei vor fi neplăcut surprinși de persoana iubită, iar acest lucru va fi doar un rezultat al comportamentului lor.

Fie că tocmai au trecut printr-o despărțire, fie că încă sunt singure și caută răspunsuri la întrebări, acestea sunt doar câteva explicații pentru care nu au pe nimeni lângă ele. Unele zodii se pare că sunt mai predispuse la singurătate, iar acest lucru se întâmplă din cauza modului în care se comportă cu persoanele din jurul lor.

Pești

Nativii din Pești sunt cunoscuți pentru dăruirea lor și pentru sufletul pe care îl pun în tot ceea ce fac. Însă tocmai această implicare le va aduce cea mai mare suferință. Dezamăgirea va apărea în cazul lor din cauza așteptărilor care sunt prea mari. Aceștia vor avea pretenția ca persoana iubită să se comporte la fel, ceea ce va duce la nenumărate certuri.

De asemenea, și timiditatea lor îi va împiedica să înceapă o nouă relație, deoarece se așteaptă ca cealaltă persoană să facă primul pas. Atunci când sunt supărați, ei devin pasiv-agresivi, ceea ce le mărește nefericirea. Singurul lucru pe care acești nativi trebuie să îl facă este să spună exact ce gândesc și ce nemulțumiri au. Ei trebuie să învețe să își împărtășească gândurile dacă vor să nu rămână singuri și în acest an.

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai independente zodii, iar acest lucru îl face să urască să fie controlat sau sufocat. Totuși, într-o relație îi place să se implice 200%, ceea ce poate deveni obositor pentru partener. Temperamentul vulcanic este cauza pentru care va rămâne singur și în acest an, deoarece izbucnirile sale, care uneori sunt cu adevărat violente, îi va îndepărta pe cei dragi de lângă el.

Nativii acestei zodii trebuie să înceteze să fie egoiști într-o relație dacă vor să păstreze persoana iubită aproape. Ei nu trebuie să își mai păzească partenerii și să îi trateze ca pe niște posesii. Berbecii trebuie să învețe să își respecte partenerii și să îi vadă la un nivel egal, nu ca pe niște obiecte pe care le stăpânesc.

Rac

Când sunt îndrăgostiți, Racii pot deveni foarte sentimentali dacă lucrurile merg bine. Însă atunci când lucrurile se complică, ei se simt răniți foarte ușor și încep să se plângă din orice, ceea ce îi face foarte greu de suportat. Fiind plini de contradicții, aceștia pot trece de la o stare la alta foarte ușor, fără a avea motive întemeiate.

Racilor le este greu să se deschidă față de persoana cu care încep o relație, ceea ce îi face să pară neinteresați și chiar distanți. Acest lucru poate să alunge persoanele dragi de lângă ei. Pentru a nu rămâne și în acest an singuri, o recomandare ar fi să se deschidă mai mult față de persoana dragă și să nu exagereze orice lucru mărunt.

Gemeni

A trăi cu o persoană care este în zodia Gemeni este ca și cum ai trăi cu două persoane în același timp. Gemenii sunt foarte dificil de iubit din cauza celor două personalități diferite pe care le au în dragoste. Gemenii vor fi singuri în acest an deoarece nu pot fi stabili. Ei trebuie să fie peste tot, cu oricine. Având două personalități care intră în contradicție una cu cealaltă, acest lucru îi poate face să pară puțin nebuni.

De asemenea, Gemenii trebuie să acorde o atenție mai mare persoanelor care contează cu adevărat și să lase deoparte flirturile inutile. Această instabilitate îi poate face pe partenerii acestora să vrea să rupă orice legătură cu ei, chiar dacă a fost vorba doar de o privire nevinovată sau de o discuție puțin deplasată. Gemenii trebuie să se concentreze în acest an mai mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat dacă nu vor să rămână singuri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (72)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!