Care este cea mai mare suferință a zodiilor în 2017

Care este cea mai mare suferință a zodiilor în 2017

Viorica Ghinea, redactor

2017 este un an plin de provocări pentru toate semnele astrologice. Unii nativi vor gusta din pocalul suferinței pe plan sentimental, în timp ce alții vor cunoaște dezamăgirile în sectorul financiar ori în cel profesional. Fiecare dintre noi va avea de trecut o cumpănă în acest an, o suferință care îi va măcina sufletul. Dar, la final, cel mai important lucru este să ne ridicăm de jos, să ne scuturăm de praf și să mergem mai departe cu zâmbetul pe buze.

Iată care este cea mai mare suferință a zodiilor în acest an!

femeie suparata

Piatra de pe suflet a fiecărei zodii în 2017

Berbec

Chiar dacă nativii acestei zodii sunt puternici, curajoși și plini de energie, nu înseamnă că pe ei îi ocolesc necazurile. O relație sentimentală în care își puseseră multe speranțe se va dovedi a fi doar un castel de nisip. Nu le va fi ușor să se refacă după o astfel de dezamăgire, ci vor avea nevoie de câteva luni bune pentru a putea să zâmbească din nou natural.

Taur

S.O.S la capitolul financiar! Taurii vor suferi o pierdere pe acest plan în 2017, astfel că vor fi nevoiți să se adapteze la un stil de viață auster. Nativii sunt sfătuiți să nu se implice în combinații necurate ori să împrumute pe cineva. S-ar putea trezi că vor face acei bani cadou fără să își dorească acest lucru. Poate că vor pierde câteva persoane din jurul lor atunci când le vor refuza, dar măcar își vor proteja finanțele.

Gemeni

Gemenii nu obișnuiesc să își arate durerea din suflet, dar anul 2017 îi va face să se deschidă mai mult în fața celor dragi. Cea mai are suferință a lor va fi faptul că nu se simt înțeleși și luați în serios. Adoră să fie înconjurați de oameni, dar îi doare să știe că mulți dintre ei nu îi apreciază la adevărata lor valoare, ci îi tratează ca pe o sursă de bârfe. Așadar, Gemenii vor trebui să suporte multe zvonuri în acest an.

Rac

Cea mai mare suferință pe care o vor avea nativii zodiei Rac în acest an va fi atunci când se vor simți spectatori la durerea celor dragi. Una dintre persoanele apropiate va trece printr-un moment delicat, iar ei nu vor putea să o ajute cu nimic, motiv pentru care se vor simți vinovați. Cu toate acestea, sprijinul lor moral va face minuni, chiar dacă ei nu au aceeași impresie.

Leu

Obișnuiți să fie tratați regește de către reprezentanții sexului opus, nativii acestei zodii vor suferi o dezamăgire mare atunci când vor fi tratați cu indiferență de către cineva pe care au pus ochii. Dar ce îi va durea cel mai mult va fi faptul că nici măcar faptul că vor renunța la orgoliul lor nu le va aduce în brațe iubirea.

Fecioară

Eforturile pe care le vor duce Fecioarele pe plan profesional vor fi cu greu răsplătite pe măsură. Superiorii stau cu ochii pe acești nativi și sunt setați să le facă zile fripte. Spiritul lor critic le va aduce noi dușmani pe listă, așa că trebuie să se aștepte la câteva atacuri care îi vor pune cu botul pe labe. Nimic nu pare să fie mai dureros pentru reprezentanții acestui simbol astrologic!

Balanță

Oricât vor încerca Balanțele să depășească trecutul, se pare că cea mai mare durere tot din clipele acelea va proveni. Lor le este greu să înțeleagă că nimic nu mai este așa cum a fost și că trebuie să accepte schimbarea. Bărbatul pe care l-au iubit din suflet are viața lui și nu mai trebuie să își facă scenarii în minte cu ce ar fi putut să fie și nu a fost. Inima nativilor se va vindeca doar atunci când vor primi din nou iubirea în ea, adică o relație nouă, lipsită de răni.

Scorpion

Reprezentanții acestei zodii vor avea parte de impasuri pe toate planurile, însă cea mai mare durere a lor va fi resimțită la capitolul „sănătate”. S-au cam neglijat în ultimul timp, iar anul 2017 va reprezenta un semnal de alarmă pentru ei. Nativii nu trebuie să își mai neglijeze sănătatea și nici să se trateze după ureche, altfel vor avea de suferit. De altfel, dacă starea lor de sănătate nu este bună, vor avea pierderi și la alte capitole, pentru că nu își vor putea pune în practică multe planuri pe care și le-au făcut.

femeie trista

Săgetător

2017 va fi un an al sacrificiilor pentru cei născuți în acest simbol astrologic. Nativii trebuie să învețe să mențină echilibrul între planul personal și cel profesional. Dorința de a avansa la locul de muncă s-ar putea să îi coste mult atunci când vine vorba de familie ori de o relație de cuplu. Există riscul să piardă o persoană importantă, pentru că nu i-au oferit la timp sprijin și iubire.

Capricorn

Capricornii se vor da și peste cap în 2017 numai să își atingă obiectivele pe care și le-au propus, dar nu se vor putea bucura de rezultatele bune. Vor fi trădați atunci când se vor aștepta mai puțin de o persoană pe care se bazau mult. Nu ar fi exclus ca aceasta să le fure un proiect, dacă lupta se duce pe plan profesional, ori un iubit, dacă planul sentimental este pe primul loc.

Vărsător

După atâta muncă, Vărsătorii se vor trezi într-o zi a anului 2017 că viața lor nu are sens. Vor trece printr-o criză existențială din care cu greu vor mai ieși. Depresia în care vor cădea îi va împiedica o perioadă lungă să se bucure de oportunitățile pe care li le oferă viața. Deși așteaptă sprijin din afară, tot din interiorul lor trebuie să vină puterea pentru a se ridica din această prăpastie a durerii.

Pești

Având în vedere că Peștii sunt cea mai sensibilă zodie din horoscop, nu este de mirare că ei au mereu câte o suferință în sufletul lor. Dar cea mai mare durere pe care o vor suporta în 2017 va avea legătură cu locul lor de muncă. Nativii nu reușesc să își găsească o activitate care să îi împlinească, iar acest lucru le provoacă un zbucium interior mare. Dorința de a avea bani pentru un trai decent și cea de a-și urma hobby-ul nu vor putea fi împăcate nici în 2017.

Ce părere ai despre anul 2017? Simți deja în suflet suferința descrisă la semnul tău zodiacal?

Articolul urmator
Acatistul Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. O simplă rugăciune adresată lui ar putea vindeca și cele mai urâte boli
Acatistul Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. O simplă rugăciune adresată lui ar putea vindeca și cele mai urâte boli
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.