Zodii care se joacă cu focul

Viorica Ghinea, redactor

Dacă unele persoane sunt precaute în tot ceea ce întreprind în viață, altora le cam place să joace cu focul și să își încerce norocul. Nu este greu să îți dai seama care sunt cele din urmă. Este suficient să le întrebi în ce zodie s-au născut și îți vor răspunde că sunt în unele dintre semnele astrologice de mai jos.

Iată ce nativi se joacă cu focul și nu prea țin cont de consecințe când li se pune pata pe ceva anume!

Patru zodii greu de stăpânit

Berbec

Cum Berbecul este semn de Foc, nici nu se pune problema că nu îi placă să riște în viață. Nativii știu prea bine că se joacă cu focul atunci când se lasă purtați de impulsivitate, dar nu le pasă prea mult de acest lucru. Tot ce îi interesează în acele momente este să își verse lava care îi mistuie pe interior. După ce scapă de nervi, devin cei mai simpatici oameni pe care i-ai văzut vreodată.

Atunci când li se pune ceva în cap, nu se lasă până nu își duc la îndeplinire planul. Iar uneori parcă îi mănâncă limba. Efectiv nu se pot stăpâni dacă au ceva de spus. Nu mai contează că vorbele lor ar putea declanșa un incediu greu de stins. Ei nu menajează pe nimeni, ci preferă să spună adevărul verde-n față.

Leu

Dominați de dorința lor de reușită, Leii se joacă deseori cu focul, fiind la limita de a cădea în prăpastie. Din fericire, nativii sunt destul de norocoși, așa că scapă nevătămați de multe ori. Soarele, astrul care îi guvernează, îi ajută de fiecare dată să iasă la suprafață și să meargă mai departe cu fruntea sus. Cu așa ajutor venit din partea astrelor, nici nu este de mirare de ce reprezentanții acestei zodii sunt atât de aroganți.

Leilor le place să riște în viață, în special în afaceri, dar nu se dau în lături nici în dragoste. Atunci când vor ceva, nu mai țin cont de nicio primejdie, mai ales că se simt protejați și susținuți de ceva mai presus de ei.

Scorpion

Deși nu face parte din grupul zodiilor de Foc Scorpionul este la fel de predispus la jocuri primejdioase. Poate nu la fel ca ceilalți nativi, dar nici prea departe de ei nu se află.

Caracteristicile care îi pun în pericol pe acești nativi sunt curiozitatea și gelozia. Atunci când sunt mânați de ele, nu par să mai cunoască simțul pericolului. Se joacă cu focul și nu se lasă nici măcar atunci când se ard. Dacă li se pune ceva în cap, merg până la capăt fără să mai țină cont de nimic. Își vor răcori această sete doar după ce vor afla adevărul, chiar dacă este vorba despre unul dureros.

Săgetător

Săgetătorul, a treia zodie de Foc, este mare iubitor de libertate, așa că adoră să riște în viață. Dacă nu ar face acest lucru, nici n-ar simți că trăiește. Pericolul nu îl înspăimântă. Dimpotrivă, îl motivează să meargă mai departe. Dacă își atinge obiectivele, succesul va avea un gust mult mai bun după aceea.

Nu îi cere unui Săgetător să se liniștească atunci când este nervos, pentru că va izbucni și mai rău. În acel moment nu se mai joacă cu focul, ci îl stăpânește complet, iar cea care riscă să se ardă ești chiar tu.

Te-ai născut în una dintre aceste zodii? Chiar te joci cu focul în viața de zi cu zi?

Articolul urmator Sărbătorile de iarnă la români: care tradiții se mai respectă din vechime și care nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.